Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Οι Καταριανοί τον έστειλαν για αρχική …διαβούλευση στον… Ερντογάν



Μεγαλύτερη ξευτίλα δεν μπορεί να υπάρξει για έναν που θέλει να λέγεται πρωθυπουργός της Ελλάδος , αλλά τα ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε προσπαθούν να βαπτόσουν το ..ψάρι… κρέας με δημοσιεύματα σαν το παρακάτω.

Συνοδευόμενος από μέλη της κυβέρνησης αλλά και από μια πολυμελή αποστολή επιχειρηματιών, ο κ. Σαμαράς πραγματοποιεί από σήμερα διήμερη επίσημη επίσκεψη στο Κατάρ με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών για την υλοποίηση επενδύσεων.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί σήμερα με τον πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Γιασίμ μπιν Γιαμπρ Αλ Τάνι, και θα ακολουθήσει υπογραφή διακρατικής πολιτιστικής συμφωνίας.
Την Τετάρτη, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον διάδοχο του Θρόνου του Κατάρ Σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Τάνι, αλλά και τον Εμίρη του Κατάρ, Σεΐχη Χαμάντ μπιν Καλίφα Αλ Τάνι, και θα ακολουθήσει υπογραφή συμφωνίας σύστασης επιχειρηματικού συμβουλίου Ελλάδας – Κατάρ.
Η πραγματικότητα  είναι ότι οι Καταριανοι τον στέλνουν πακέτο να συζητήσει πρώτα με τον Τουρκαλά και εάν δώσει αυτά που θέλει τότε μπορεί να κάνουν μια ακαδημαϊκή συζήτηση για τα… λοιπά. Σε διαφορετική περίπτωση θα μείνουν στις πολιτιστικές συμφωνίες και ψευτο επιχειρηματικές …ευχές.
Η ουσία είναι ότι οι Καταριανοι έχουν επενδύσει πάρα πολλά στις σχέσεις τους με την Τουρκία σε οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο, και δεν έχουν σκοπό να τις χαλάσουν για τους …ξυπόλυτους.
Με το που είδε τον… διακονιάρη ΣΑΜΑΡΑ  ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου στην ΝΤΟΧΑ, το πρώτο που του ζήτησε ήταν να πάρει πίσω την ρύθμιση για τους ιμάμηδες της Θράκης, πράγμα που όντως θα ..παγώσει , καθώς και μερίδιο για τους ομοεθνείς του από τις  αποκρατικοποιήσεις. Έτσι αναμένεται έστω με …βουβό τρόπο, αθρόα εξαγορά από τούρκους, αποκρατικοποιημένων  επιχειρήσεων και δημοσίων φιλέτων.

Επίσης σύμφωνα με την εφημερίδα «Χουριέτ», ο κ. Ερντογάν του είπε για το μουσουλμανικό τέμενος στην Αθήνα  ότι αφού «πέρασε από τη Βουλή ο νόμος για την κατασκευή του τεμένους, δεν είναι ανάγκη να το κατασκευάσετε εσείς. Μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς, αρκεί οι μουσουλμάνοι που θα πηγαίνουν στην Αθήνα να έχουν χώρο λατρείας», και ο προδότης «επέδειξε ….θετική στάση».


Για τελική συμφωνία –επιστέγασμα της προδοτικής υποχώρησης συμφώνησαν, στις 5 Μαρτίου να γίνει ευρεία διακυβερνητική διάσκεψη στην Άγκυρα, όπου θα μεταβούν μαζί με τον  Σαμαρά και αρκετοί έλληνες υπουργοί.


Το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στις συμφωνίες που θα δρομολογήσουν ή και θα «κλείσουν» οι υπόλοιποι ζήτουλες- επιχειρηματίες, Όπως: Ο ιδιοκτήτης της LAVIPHARM Θανάσης Λαβίδας (και επικεφαλής διεθνών σχέσεων του ΣΕΒ), Δημήτρης Καλιτζάντζης (ACTOR S.A.), Γιώργος Περιστέρης (TERNA S.A.), Δημήτρης Κοπελούζος (KOPELOUZOS GROUP), Γεώργιος Στασης (MAMIDAKIS GROUP), Νικόλαος Μάνεσης (HELLENIC HALYVOURGIA), εκπρόσωπος της οικογένειας Κων/νου Αγγελόπουλου (HALYVOURGIKI INC), Ευκλείδης Ιωαννίδης (VIOHALCO S.A), Δημήτρης Παπαλεξόπουλος (TITAN CEMENT C.O.), Χριστόφορος Χατζηγεωργίου (ALUMIL S.A.), Ευτύχιος Βασιλάκης (AEGEAN AIRLINES), Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος (TEMES S.A), Νικόλαος Τσάκος (TSAKOS E.N. Ltd), Νίκος Ευθυμιάδης (REDESTOS S.A.), Ευθύμιος Ευθυμιάδης (AGRITEX ENERGY S.A.), Γεώργιος Αποστολόπουλος (ATHENS MEDICAL CENTER), Σπύρος Δημοτσάντος (MEDICON HELLAS S.A.), Ευάγγελος Σπανός (BIOMEDICINE GROUP), Θεόδωρος Βάρδας (VARDAS S.A.), Στέλιος Σταυρίδης (ΕΥΔΑΠ).

Επίσης μετέχουν εκπρόσωποι των τεσσάρων Τραπεζών γερμανικών συμφερόντων πλέον  Εθνικής, Πειραιώς, Eurobank και Alpha, ο Κωνσταντίνος Πιλάλης (Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα) και ο Δημήτρης Παντερμαλής (Μουσείο Ακρόπολης). Ας σημειωθεί ότι στον τραπεζικό χώρο το κρατικό fund του Κατάρ διατηρεί ποσοστό κάτω του 5% στην Alpha Bank.


Ο..Γριβέας.. ο Χριστοφοράκος… και ο Κυριακίδης απουσιάζουν .

  Ας αφήσουν λοιπόν τις παραπληροφορήσεις ,διότι στην εποχή του Ιντερνέτ τίποτα …δεν μένει κρυφό, και θα μάθουμε το τι προδοτικά θα συμφωνήσουν στην Άγκυρα. Εξάλλου το δουλοπρεπές χαμόγελο του ….Αβραμόπουλου τα ..λέει όλα.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...