Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΜΑΥΡΟυδης Βορίδης είναι. Τι περιμένατε εκτός από…μαυρίλα ;



Από βήματος της Βουλής, πριν λίγο ο Μάκης Βορίδης, δίνοντας δείγμα της φασιστικής νοοτροπίας που τον διέπει ζήτησε την κατάργηση των φοιτητικών παρατάξεων, μέσα στα Πανεπιστήμια, μιλώντας εναντίον του φοιτητικού συνδικαλισμού.
Ο νυν βουλευτής της ΝΔ, πηγαίνοντας κόντρα στην επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας, επιτέθηκε εναντίον των φοιτητών, μιλώντας σε αυστηρό τόνο και στοχοποιώντας εμμέσως και τη φοιτητική παράταξη του τωρινού κόμματος  του που είναι σήμερα πρώτη δύναμη στα Πανεπιστήμια.
Η αναφορά αυτή του βουλευτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, τα οποία έκαναν σφοδρή επίθεση στον βουλευτή, κατηγορώντας τον ότι δεν γνωρίζει την ιστορία της φοιτητικής παράταξης της ΝΔ και υπενθυμίζοντας ακόμη και την διαγραφή του από τον φοιτητικό σύλλογο της Νομικής για αντιδεοντολογική συμπεριφορά...
Αποτέλεσμα να γίνει Χαμός στο διαδίκτυο από σχόλια εναντίον της απόφασης του Μάκη Βορίδη και του Άδωνι Γεωργιάδη να πάνε κόντρα στην επίσημη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας. Την έκρηξη προκάλεσε η απόφαση των δύο βουλευτών του ΛΑΟΣ να μην ψηφίσουν μαζί με ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ την πρόταση της ΝΔ.
Εδώ ζήτησαν να σταθμεύουν μόνιμα κλούβες και ματ στα πανεπιστήμια εκεί θα κολλούσαν τα φασιστόμουτρα ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...