Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

O Λυκουρέντζος καταγγέλλει τον…..Αβραμόπουλο.


Είναι πασίγνωστος  ο  Ανδρέας Λυκουρέντζος .Χρόνια στο πολιτικό σκηνικό. Αξιοκρατικά μπήκε στην πολιτική, και στα χρόνια της Νέας Δημοκρατίας πήγαινε από αξίωμα σε αξίωμα και από υπουργείο σε υπουργείο.
Τώρα είναι στο Υπουργείο Υγείας με υφυπουργό την κ. Σκοπούλη σύζυγο του καθηγητή κ. Μουτσόπουλου. Του θυμίζει κάτι του κ. Λυκουρέντζου το ζεύγος; Μήπως και αυτό το ζεύγος ήρθε ξαφνικά από τον ουρανό για να σώσει τον τόπο από τις πολυεθνικές των φαρμάκων και τα κυκλώματα στα οποία μετέχουν οι BAYER, de Puy,ROCHE κλπ.
Ποιος αλήθεια ήταν Υπουργός Υγείας το 2008 ,ο οποίος υπέγραψε μια σύμβαση και ζημίωσε το ελληνικό Δημόσιο με 47 εκατομμύρια ευρώ;
Κυβέρνηση τότε ήταν η Νέα Δημοκρατία, και Υπουργός Υγείας ο σημερινός Αντιπρόεδρος κ. Δημ. Αβραμόπουλος.
Αυτόν καταγγέλλει ο κ. Λυκουρέτζος όταν γράφει ότι οι διαγωνισμοί γίνονται πια με «απόλυτη διαφάνεια και σεβασμό στο δημόσιο χρήμα»;
Αυτόν καταγγέλλει όταν γράφει ότι με τις δικές του συμβάσεις «η ετήσια δαπάνη για προμήθεια αντιδραστηρίων αιμοδοσίας με συνοδό εξοπλισμό φτάνει στα 17,5 εκατομμύρια ευρώ ενώ στις προηγούμενες συμβάσεις του 2008 η δαπάνη αυτή ήταν 29,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως» και ότι με τις δικές του συμβάσεις «προκύπτει όφελος για το ελληνικό δημόσιο 11,7 εκατομμύρια ετησίως και 46,7 συνολικά για την τετραετία» και μάλιστα «χωρίς να έχει υπολογιστεί το περαιτέρω όφελος που θα προκύψει με το πέρας των διαγωνιστικών διαδικασιών».
Μάλλον επειδή κυκλοφορούν φήμες ότι ο… ζωηρός Αβραμόπουλος πάει για μελλοντικός αρχηγός της δήθεν νέας κενροδεξιάς ,ξέχασε ως καλός σκουπιδοπολιτικαντης ότι το 2009 στα μπαλκόνια έλεγε ότι η Νέα Δημοκρατία , ο Κώστας Καραμανλής και όλα τα στελέχη της μεταξύ των οποίων ο ίδιος και ο Δημ. Αβραμόπουλος πρέπει να ξαναπάρουν την ψήφο του λαού διότι «στη Νέα Δημοκρατία και στην Κυβέρνησή της διαχειρίζονται με απόλυτη διαφάνεια και σεβασμό το δημόσιο χρήμα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...