Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Πάει για θάψιμο επειδή είναι μέσα, όλοι οι …μεγάλοι ..αρχηγοί.



Η δικογραφία για την λίστα Λαγκάρντ παραμένει, και αυτή, στα συρτάρια της νομοθετικής υπηρεσίας της Βουλής, και δεν δίδονται αντίγραφά της ούτε στους βουλευτές ούτε στα κόμματα, διότι θα γεμίσουν..ελικόπτερα από πρωτοκλασάτους κλεφταράδες. Άπαντες οι μεγαλο..αρχηγοί νυν και πρώην και τα κολόσογα τους είναι μέσα σε αυτή.
 
Κατά πλειοψηφία λοιπόν απορρίφθηκε από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης για τη «λίστα Λαγκάρντ». Συγκεκριμένα η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ προέβλεπε να συνεχίσει η Επιτροπή την έρευνα για το τι ακριβώς έγινε με το επίμαχο «στικάκι».
 Η υπόθεση για τη «λίστα Λαγκάρντ», με τα ονόματα Ελλήνων καταθετών σε τράπεζες της Ελβετίας, παραπέμπεται στην Επιτροπή Ελέγχου του «Πόθεν Έσχες», η οποία θα εξετάσει εάν στη λίστα υπάρχουν ονόματα πολιτικών.
 Υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκαν ΚΚΕ και Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ την πρόταση καταψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Αριστεράς καθώς και η Χρυσή Αυγή.
 Σημειώνεται ότι η εισήγηση του βουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη ήταν η έρευνα της υπόθεσης να γίνει παράλληλα από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες και από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...