Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Με εντολή Ράιχενμπαχ αλλάζουν τους εφοριακούς.



Τι σημαίνει αυτό το ξήλωμα; Είναι αναποτελεσματικοί, ανίκανοι, εμπλέκονται σε διαφθορά;  Γιατί όταν ξηλώνεις 107  διευθυντές, τότε το σύστημα η έχει σαπίσει η θέλεις να βάλεις τους εκλεκτούς των Γερμανών.  
Σε σαρωτικές αλλαγές στις διευθύνσεις 107 από τις 114 εφορίες της χώρας προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών, σε μια δήθεν προσπάθεια να αυξήσει τα φορολογικά έσοδα. Η απόφαση που υπέγραψε την Τετάρτη ο εντολοδόχος υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης προβλέπει την αντικατάσταση 107 διευθυντών και υποδιευθυντών εφοριών και 58 προϊσταμένων τμημάτων.

Ουσιαστικά πρόκειται για εσωτερικές ανακατατάξεις, καθώς από τις 165 συνολικά θέσεις που αλλάζουν μόλις οι 20 θα καλυφθούν από νέα πρόσωπα.

Τα στελέχη που μετακινήθηκαν αξιολογήθηκαν βάσει των επιδόσεων των υπηρεσιών τους του τελευταίους μήνες από την έκθεση της Ομάδας Δράσης (Task Force) για την Ελλάδα, στην οποία γίνεται λόγος για ανάγκη θεσμικής μεταρρύθμισης στη φορολογική διοίκηση, αναδιάταξης του προσωπικού με στόχο την είσπραξη οφειλών και την πραγματοποίηση ελέγχων και αναδιοργάνωση όλων των κεντρικών λειτουργιών της φορολογικής διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...