Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Εάν τον έπαιρναν είδηση θα τον έκαναν ..άνδρα.

div



Καλωδιωμένος δημοσιογράφος-πράκτορας και εισπράκτορας του BBC, εισχώρησε  στη  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  και κατέγραψε..μέλη της οργάνωσης να λένε με λεπτομέρειες τι έγινε στην επίθεση κατά του Δ. Στρατούλη (τότε που έλλειπε ο Προκόπης Παυλόπουλος και τη σκαπούλαραν οι κουφάλες οι φασίστες). Το ηχητικό ντοκουμέντο μέσα από το κόμμα, δημοσιεύει το BBC αποδεικνύοντας ότι η επίθεση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Στρατούλη, έγινε από Χρυσαυγίτες. Δημοσιογράφος του καναλιού εισχώρησε στα άδυτα της Χρυσής Αυγής και κατέγραψε ομιλία του βουλευτή, Γιάννη Λαγού ο οποίος δηλώνει ξεκάθαρα ότι Χρυσαυγίτες χτύπησαν τον Στρατούλη έξω από το ΟΑΚΑ. Κάνει πλάκα μάλιστα ειρωνευόμενος τους θύτες λέγοντας ότι δεν του έκαναν ούτε ένα καρούμπαλο. Στο πιο ουσιαστικό κομμάτι του ηχητικού αποσπάσματος ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός φέρεται να λέει : ”Θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για κάποια από τα νέα μέλη της Χρυσής Αυγής που είναι μόνο για φωνές και μαγκιές. Τρεις από αυτούς τον χτυπούσαν για μισή ώρα χωρίς να του κάνουν ενα καρούμπαλο στο κεφάλι, χωρίς να του σπάσουν καν τα γυαλιά”.
Από κάτω ακούγονται γέλια και χειροκροτήματα από Χρυσαυγίτες.
Όπως ανακοινώθηκε αμέσως μετά από τη Χρυσή Αυγή:
”Η Χρυσή Αυγή έχει ξεκαθαρίσει ότι ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση Στρατούλη, ο οποίος είναι ήδη κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση. Οι νέες απόπειρες συκοφάντησης του Κινήματός μας είναι φαιδρές, ανυπόστατες και έχουν κάνει το πανελλήνιο να γελάει”.
Όμως η ομολογία στελέχους της Χρυσής Αυγής που εμείς θεωρούμε ειρωνική ότι οι ήταν αναποτελεσματικοί στην δολοφονική επίθεσή τους εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποκαλυπτική του τρόπου δράσης της  οργάνωσης. Τώρα το πώς εισχώρησε πράκτορας των βρετανών σε ομιλία της χρυσής αυγής είναι άλλο… θέμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τον αφησαν να μπει τον αγγλοπρακτορα.εσυ λες να μην τον καταλαβαν;ετσι κι αλλιως ομως δεν εχει να κρυψει τιποτα η χρυση αυγη.αυτοι γελοιοποιηθηκαν ακομη μια φορα.και ενα παιδακι της πρωτης δημοτικου καταλαβαινει οτι ο λαγος μιλαει ειρωνικα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...