Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Ποιο από τα καλόπαιδα έκανε τον… δαίμονα του τυπογραφείου;


Kαταγγελία ότι η αρχική λίστα Λαγκάρντ αλλοιώθηκε, και ότι η καινούρια λίστα που παρελήφθη από τις γαλλικές αρχές την περασμένη Παρασκευή έχει 600 (!) παραπάνω ονόματα συγκριτικά με την παλιά προέβη μέσα από... τηλεοπτικές της δηλώσεις η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Νάντια Βαλαβάνη.

«Στην καινούρια λίστα Λαγκάρντ, υπάρχουν 600 ονόματα παραπάνω σε σχέση με την παλιά. Ευσταθούσαν αυτά που λέγονται ότι έγινε αντικείμενο επεξεργασίας» δήλωσε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


Έτσι η  πραγματική λίστα Λαγκάρντ, τελικά φαίνεται ότι είναι πιο... ενδιαφέρουσα από την λίστα Λαγκάρντ που έχει δημοσιοποιηθεί:
 Η λίστα που περιφερόνταν εδώ και δυο χρόνια από γραφείο σε γραφείο είχε στο μεσοδιάστημα "κουρευτεί" και η νέα πραγματική λίστα περιλαμβάνει αριθμό ονομάτων που δεν υπήρχαν στην παλιά!...
Πληροφορίες κάνουν λόγο για "άνω των 10 καυτών ονομάτων" τα οποία είχαν σβηστεί από την προηγούμενη λίστα στη διαδρομή τους από τον πρώτο παραλήπτη ΥΠΟΙΚ Γιώργο Παπακωνσταντίνου, μέχρι τη στιγμή που ήρθε το θέμα στην επιφάνεια.

Να θυμίσουμε ότι η διαδρομή της λίστας ήταν Παπακωνσταντίνου, Καπελέρης, Διώτης, Βενιζέλος στο γραφείο του οποίου είχε "ξεχαστεί" επι 1,5 χρόνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...