Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Στα όρια της φτώχιας ο Προβόπουλος. Σε λίγο θα ψάχνει στους κάδους για φαγητό.



Στις 18 Σεπτεμβρίου ο κ. Προβόπουλος ανακοίνωσε την περαιτέρω μείωση του μισθού του στο 30%, ενώ συνολικά από το 2009 έχει υποστεί μειώσεις που φτάνουν στο 50%.
Όπως ειδικότερα προκύπτει, οι καθαρές μηνιαίες αποδοχές έχουν ως εξής:
* Γεώργιος Προβόπουλος, διοικητής: 7.615,92 ευρώ.
* Ελένη Δενδρινού-Λουρή, υποδιοικητής (δεν καταβάλλει εισφορές υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων της Τράπεζας της Ελλάδος λόγω ασφάλισης σε άλλον φορέα και έτσι "παίρνει στο χέρι" περισσότερα από τον ίδιο τον διοικητή): 8.148,12 ευρώ.
* Ιωάννης Παπαδάκης, υποδιοικητής: 7.373,64 ευρώ.
* Χαράλαμπος Σταματόπουλος: 4.596,91 ευρώ.
* Γεώργιος Οικονόμου (δεν καταβάλλει εισφορές υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων της Τράπεζας της Ελλάδος λόγω ασφάλισης σε άλλον φορέα): 5.944,26 ευρώ.
* Ηλίας Πλασκοβίτης (δεν καταβάλλει εισφορές υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων της Τράπεζας της Ελλάδος λόγω ασφάλισης σε άλλον φορέα): 6.765,87 ευρώ.
Στο έγγραφο διευκρινίζεται επίσης ότι τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας δεν λαμβάνουν, σύμφωνα με ρητή πρόβλεψη του Καταστατικού, αμοιβή για τη συμμετοχή τους στο Γενικό Συμβούλιο, αλλά μόνον μηνιαία αποζημίωση, η οποία ορίστηκε το 2002 στο ποσό των 256,88 ευρώ, μετά την αφαίρεση του φόρου, και έκτοτε δεν έχει μεταβληθεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...