Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Προς εξαπατημένους ιθαγενείς το ανάγνωσμα.



O υπερφίαλος πολιτικός νάρκισσος με το τσεκούρι-αυτός ο Κασιδιάρης των σαλονιών- ο πρώην υπουργός ΠΕΧΩΔΕ  στo λυκόφως της θητείας του οποίου η ΕΡΓΟΣΕ προέκρινε την κοινοπραξία J&P Άβαξ - Intrakat – Ακτωρ, ως προσωρινό μειοδότη του σιδηροδρομικού έργου «Ροδοδάφνη - Ψαθόπυργος» , προϋπολογισμού 315 εκατ. ευρώ, δηλώνει πως πρέπει να ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί για την πρώτη κατοικία. Δεν φθάνει που οι βουτηγμένοι στην διαφθορά κυβερνώντες μας οδηγούν στην εξαθλίωση και στην κόλαση, μας θέλουν επιπλέον  στα κρεματόρια του Άουσβιτς.
Αντί να παροτρύνουν τις τράπεζες να μειώσουν κατά 30%  τουλάχιστο τις δόσεις των δανείων,-την στιγμή που οι μισθοί έχουν μειωθεί ακόμη και 50%-ώστε και οι Τράπεζες να αρχίζουν να εισπράττουν μέρος των οφειλών, προτείνουν το ξεσπίτωμα χιλιάδων συμπολιτών μας.
Κανονικά ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ευχαριστεί τον υπερφίαλο νάρκισσο Βορίδη ο οποίος στέλνει στα τάρταρα την συγκυβέρνηση των 3 υποκριτών.
Δεν φθάνει που οι πολίτες δεν έχουν πετρέλαιο να ζεσταθούν, ο Βορίδης θέλει να τους πάρουν και τα σπίτια.
Κι ενώ με τους αδυνάτους είναι άτεγκτος και σκληρός δείχνοντας τους τον Καιάδα, με τους ισχυρούς εμφανίζεται γαλαντόμος κι εκείνοι του ανταποδίδουν την γενναιοδωρία του με καθημερινή φιλοξενία στα κανάλια τους.
Παρέα με τον Σαμαρά του Συμπιλίδη, τον Βενιζέλο του χυδαίου χαρατσιού της ΔΕΗ, τον αδίστακτο κωλοτούμπα Κουβέλη, οδηγούν τους Έλληνες στα κρεματόρια του οικονομικού Άουσβιτς με την ανοχή του τρυφηλού Τσίπρα- ο οποίος βολοδέρνει ανάμεσα στον Δραγασάκη και τον Φωτόπουλο- και την ανυπαρξία του ΚΚΕ της εγωπαθούς Παπαρήγα η οποία καρφιτσωμένη στην ηγετική πολυθρόνα ασεβεί απέναντι στους ποταμούς αίματος που συνοδεύει την ιστορία του συγκεκριμένου κόμματος.
Ολόκληρο το ρεπορτάζ για το ποιο άθλιο πολιτικό ον εδώ .

Ο Βορίδης με το τσεκούρι, κόπηκε στο…. ξύρισμα

Ο Βορίδης θέλει μίζα και από το… νερό.

Ο Βορίδης θέλει να τα αρπάζει από παντού

Βοριδης : Ζήτω ο…. Μπόμπολας

Συνάντηση ΒΟΡΙΔΗ –ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ..για το ύψος της μίζας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...