Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Μην τρέφεται αυταπάτες διότι η βουλή είναι γεμάτη γερμανοτσολιάδες.



Το να μας απασχολεί το τι θα κάνουν ένα μάτσο γερμανοβιόλες είναι απόδειξη της ελλιπούς νοημοσύνης που μας διέπει. Γράφουν λοιπόν οι γραφίδες για να συμπληρώσουν σελίδες…. 
 Μετά την άρνηση της ΔΗΜΑΡ, 6 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ λένε ΟΧΙ στα μέτρα -Υποσχέσεις Βενιζέλου, σε μέλη της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ, για συμμετοχή στην κυβέρνηση -Λοβέρδος, Χρυσοχοϊδης και Διαμαντοπούλου διαπραγματεύονται απευθείας με το Σαμαρά . Απαραίτητη προϋπόθεση να μην υπάρξουν απώλειες από την Κ.Ο της Ν.Δ . Η δραματική ανακοίνωση του Πρωθυπουργού,  έγινε  κάτω από αφόρητες πιέσεις των δανειστών, δρομολογεί την τελική ευθεία. Ποιου πρωθυπουργού ρε ξεφτίλες; Υπάρχει τέτοιος;
Η δημαρ όπως φαίνεται κλίνει προς το ΟΧΙ  αφού δεν έγινε καμία από τις αλλαγές που ζητούσε. Πολλοί λένε ότι ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ εγκλωβίστηκε θέτοντας απαιτήσεις που δεν ήταν δυνατόν να κάνει αποδεκτές η τρόικα. Το πιθανότερο όμως είναι  ότι τρόμαξε από τη σκληρότητα και τις επιπτώσεις των μέτρων, τόσο απέναντι στην κοινωνία όσο και απέναντι στο κόμμα του, και πιστεύει ότι με αυτό τον τρόπο θα διασωθεί στο πολιτικό σκηνικό που αποσυντίθεται και θυμίζει κινούμενη άμμο.
Αυτή τη στιγμή, το Μαξίμου μετράει τα βλαμμένα ''κουκιά''.
Υπολογίζει σε 154 ΝΑΙ, με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν θα υπάρχει ούτε μία απώλεια από τους 127 βουλευτές της Ν.Δ. Όριο ασφαλείας είναι το 151, που δίνει μία σχετική δημοκρατική νομιμοποίηση και δεν δημιουργεί μείζον πολιτικό πρόβλημα.
Εκτιμούν ότι υπάρχουν, αυτή τη στιγμή, 6 βολευτές του ΠΑΣΟΚ που έχουν αποφασίσει να πουν ΟΧΙ αφού …δεν είναι στην πίτα .   Είναι οι κ.κ Σκανδαλίδης,Κασσής,Κουτσούκος,Παραστατίδης,Ανδρουλάκης και Κεγκέρογλου.
Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΡΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΥΠΆΡΞΕΙ, προσπάθησε να περιορίσει τις απώλειες υποσχόμενος συμμετοχή μελών της Κ.Ο που ελπίζουν να γίνουν υπουργοί ή υφυπουργοί στην κυβέρνηση, στον ανασχηματισμό που θα ακολουθήσει μετά την ψήφιση των μέτρων.
Στη διαμόρφωση μιας συμμαχίας του ΝΑΙ και των φιλοΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ  δυνάμεων κινούνται ανοιχτό Λοβερδος Χρυσοχοιδης Διαμαντοπουλου, που διατηρούν επικοινωνία με το Μαξίμου και την Μερκελ. .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...