Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Αρχίζουν να βγαίνουν οι βρώμες του Αντωνάκη. Αναμένεται η βαρύγδουπη πτώση του.



Δεν είχε ποτέ καμία σχέση με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο ο Αντώνης ο Σαμαράς . Ούτε με τη Siemens. Που πριν πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, οι Γερμανοί σε αλληλογραφία που σας έχουμε αποκαλύψει στο πρόσφατο παρελθόν, πίεζε τον Μητσοτάκουλα(άλλο καλό παιδί αυτός)ότι εαν δεν μας δώσετε τη δουλειά με την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ, θα σας ρίξουμε.
Η συνέχεια ήταν πιο βολική για τον πρόεδρο της ΠΟΛΑΝ. Έριξε(για τα Σκόπια υποτίθεται)την κυβέρνηση, χρηματοδοτούσε μόνος του το νέο κόμμα μέχρι τη διάλυση του, ζούσε άνετα(από που άραγε τόσο καιρό)και ξαφνικά με το που έγινε κυβέρνηση είπε να κλείσει μαζί με τον Στουρνάρα την νέα συμφωνία με τα παλιά αφεντικά. Πάλι οι Γερμανοί μπροστά μας που αρχίζουν και παίρνουν δουλειές σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.
Όλα αυτά θα ήταν ένα πρώτης τάξης παραμυθάκι, εάν δεν υπήρχαν κάποιες σημαντικές(ή ασήμαντες) λεπτομέρειες.
Σε ποιο σπίτι(βίλα για την ακρίβεια)διέμενε ο θείος Μιχάλης ο ναζιστής, τον καιρό που παντοδύναμος, μίζωνε πολιτικούς για να κάνει η μητέρα εταιρεία τις δουλειές;
Μα στη βίλα του κουνιάδου του Αντώνη. Του κυρίου Διονύση Κρητικού. Ναι, του αδερφού της συζύγου του, ο οποίος έχει το 15% της οικογενειακής εταιρείας ΚΥΚΝΟΣ.
Και το ενοίκιο; Υπήρχε ενοίκιο; Και βέβαια υπήρχε. Το οποίο πλήρωνε η ...Siemens. Δηλαδή ο κύριος Κρητικός-κουνιάδος του πρωθυπουργού- είναι απόλυτα νόμιμος, πιστεύουμε. Δηλαδή εαν ζητηθούν παραστατικά μισθωτηρίου και τιμολόγια, θεωρητικά όλα είναι νόμιμα. Και καλυμμένα.
Pentelis str.32 ο κύριος M.Hristoforakos, στο σπίτι του κουνιάδου και Pentelis str.32a ο κ. E.Sekeris , ο μπατζανάκης του...κυρίου Σαμαρά, ο οποίος εργάζεται σε επιτελική θέση στη...Siemens και με το περιβόητο e-mail ενημέρωνε τον νυν πρωθυπουργό ότι παρότι ξέρει πολλά για την Siemens, θα κρατήσει το στόμα του κλειστό.
Το θέμα είναι ότι όντως ο κ.Σέκερης φέρθηκε ως κύριος στην οικογένεια του, στη δουλειά του και στον κύριο πρωθυπουργό αλλά απ'οσα μαθαίνουμε ο κ. πρωθυπουργός(άφιλο τον αποκαλούν οι μελλοθάνατοι φίλοι του), τον θυσίασε ως "Ιφιγένεια" για να πετύχει(λένε οι κατήγοροι του).
Και στην πίσω πλευρά η βίλα του κουνιάδου που διέμενε ο θείος Μιχάλης, γειτνίαζε με τον... Κυριάκο Μητσοτάκη. Μα είναι δυνατόν;
Και ο Σαμαράς που μπαινόβγαινε στα χρόνια της πολιτικής του ερήμου δεν τον γνώριζε ....Τον Μιχάλη, μας ενημερώνουν φίλοι του ιστολογίου.
Κάποιος ιστορικός οφείλει να ξαναγράψει την ιστορία, Αντώνη. Δεν νομίζεις;
Πηγή

1 σχόλιο:

ΦΩΝΤΑΣ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...