Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Όλγα Τρεμη: Φιλικές και αφιλοκερδείς ήταν οι σχέσεις μου με τους… εμπόρους όπλων ?



Δημοσίευμα του περιοδικού του Κώστα Βαξεβάνη ήταν ο λόγος για να καταθέσει εναντίον του αγωγή ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ η Όλγα Τρέμη.
Το δημοσίευμα ανέφερε πως... συμμετείχε σε εταιρεία και είχε αναλάβει την επικοινωνιακή προώθηση συγκεκριμένων οπλικών συστημάτων. Στην αγωγή της η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αναφέρει το εξής ενδιαφέρον:

Ουδέποτε έχω δεχθεί παρατήρηση περί έλλειψης αντικειμενικότητας από οιονδήποτε και κυρίως από τα ελέγχοντα προς τούτο αρμόδια όργανα του κράτους. Ουδέποτε έχω υποκύψει σε πιέσεις. Η πλούσια συνδικαλιστική μου δράση αλλά και πολύ περισσότερο η δημοσιογραφική μου επιτυχημένη σταδιοδρομία είναι γεγονότα αδιαπραγμάτευτα τα οποία για τον λόγο αυτό δεν μπορώ να επιτρέψω στους εναγόμενους όπως δεν θα επέτρεπα και κανένα άλλο να τα αμφισβητήσει…".

Για την συμμέτοχη της στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας OUATTRO MANAGEMENT ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ισχυρίζεται ότι:

"…Μάλιστα το τελευταίο πρακτικό Δ.Σ που υπογράφω ως αντιπρόεδρος είναι 8-11-2000 . Καθ όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχα καμία ουσιαστική συμμέτοχη στην διοίκηση και εκπροσώπηση της εταιρείας η άσκηση όλων των εξουσιών και τον αρμοδιοτήτων του ΔΣ της είχαν αναθέσει στον Πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο αυτού. Σημειωτέων δε ότι στην πραγματικότητα η συμβουλή μου ήταν φιλική και γι αυτό άλλωστε ουδέποτε ζήτησα και ουδέποτε έλαβα κάποια αμοιβή…"


Ισχυρίζεται δηλαδή στην αγωγή εναντίον του HOT DOC, πως η συμμετοχή της στην εταιρεία η οποία «δούλευε» για τους εμπόρους όπλων, ήταν χωρίς χρήματα. Αφιλοκερδώς και «φιλικά».
Αυτό μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να το πάρει κάποιος. Αφιλοκερδώς σε..... πλασιέδες οπλικών συστημάτων;
 Όχι ρε πούστη δεν είμαστε ακόμα τόοοοσο μαλάκες.

H Tρέμη ζητάει με αγωγή της 3 εκατ. από τον Βαξεβάνη! Ο Βαξεβάνης απάντησε...Συγνώμη Όλγα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...