Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Πάνω από το 20% η Χρυσή Αυγή



Διαβάζουμε στο enikos.gr τη νέα δημοσκόπηση της Marc που έγινε για λογαριασμό του Alpha. Η Νέα δημοσκόπηση "δείχνει" πρόωρες εκλογές. Η μεγάλη έκπληξη όμως που δεν της έδωσαν την απαιτούμενη ..σημασία είναι η τελευταία κάρτα, που έχει το ερώτημα και ολόκληρο το ζουμί της υπόθεσης: Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τον τρόπο που πολιτεύεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;  
Το 20,3% απάντησε ΣΥΜΦΩΝΩ.   Για να συμφωνεί κάποιος στον τρόπο που πολιτεύεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει να υπολογίζεται ως εν δυνάμει ψηφοφόρος της!  Με πολύ απλά λόγια η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αυτή την στιγμή δεν πρέπει να βρίσκεται στο 14% που έδειξε...άλλη δημοσκόπηση αλλά στο 20% και ανεβαίνει καθημερινά και επικίνδυνα για το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο που ρήμαξε την Ελλάδα την τελευταία σαρανταετία.

Μπορεί να πούμε ότι είναι ψήφος …διαμαρτυρίας η περιστασιακοί. Ίσως όμως να σημαίνει πως οι αγανακτισμένοι, διασυρμένοι και καταπονημένοι οικονομικά  Έλληνες δεν τρώνε τις φανφάρες που σερβίρουν καθημερινά τα Μίντια ούτε συγκινούνται από εκπομπές που δήθεν παρουσιάζουν αντικειμενικά τα γεγονότα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...