Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Στην αναμπουμπούλα ο λύκος… θησαυρίζει.



Την ένταξη της τουριστικής επένδυσης «ΙΤΑΝΟΣ ΓΑΙΑ», στην περιοχή Κάβο Σίδερο του νομού Λασιθίου στο νόμο για τις στρατηγικές επενδύσεις (fast track), αποφάσισε η Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων που συνεδρίασε υπό....
τον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστή Χατζηδάκη κατόπιν εντολής του..Μητσοτάκη που έχει μερίδιο στην υπόθεση..

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το iefimerida, η επένδυση αφορά την τουριστική ανάπτυξη περιοχής 25.000 στρεμμάτων στη θέση «Χερσόνησος Σίδερο» του Νομού Λασιθίου της Κρήτης κοντά στο φοινικόδασος του Βάι. Περιλαμβάνει τη δημιουργία πέντε ξενοδοχείων συνολικής δυναμικότητας 1.936 κλινών, ενός γηπέδου γκολφ 18 οπών καθώς και βοηθητικών υποδομών. Σε ένα από τα ξενοδοχεία θα κατασκευασθεί κέντρο ευεξίας (SPA). Το ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε 267,7 εκ. ευρώ. Η επένδυση προβλέπεται να δημιουργήσει 1200 άμεσες θέσεις εργασίας και αναμένεται να συμβάλει στη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου και στην προσέλκυση τουριστών υψηλού επιπέδου.

Φορέας της επένδυσης, είναι μία ανύπαρκτη σχεδόν και άφραγκη  Βρετανική εταιρεία ονόματι «Loyalward Ltd.», θυγατρική του Ομίλου Minoan Group Plc ο οποίος είναι εισηγμένος στην αγορά AIM του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου και που κανείς δεν ξέρει ποιοι κρύβονται από πίσω.

Εμείς είχαμε αναφερθεί εκτεταμένα στο βρώμικο θέμα .Δείτε παρακάτω.

 

Όλα μέλι-γάλα, για το …κάβο σίδερο.

O "ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ" Ο ΕΦΡΑΙΜ και η εταιρια της ΤΟΠΛΟΥ

Τι γνωρίζετε για την Τοπλού κε Μητσοτάκη;
Εν αρχή επί ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΤΟΠΛΟΥ / ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η εταιρεία ... φάντασμα και το φάντασμα του Μητσοτάκη

Θα μας τρελάνει η κυρία ΣΙΟΥΤΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...