Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Κάθε σπίτι υπουργού και …εργαζόμενος, σε… τέσσερις δουλειές .



Φαίνεται ότι τον  υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, δεν τον πιάνει το σλόγκαν των ανεκδιήγητων για το …κάθε σπίτι και ένας εργαζόμενος, αλλά το …κάθε εργαζόμενος συγγενής μου και… τέσσερις δουλειές. Έτσι  ακόμη μία περίπτωση πρόσληψης συγγενικού προσώπου υπουργού στο Δημόσιο έρχεται στο φως της δημοσιότητας και δημιουργεί ηθικό ζήτημα στην ….ανήθικη κυβέρνηση, καθώς προκύπτει πως ο ανιψιός του εισπράττει χρήματα από τέσσερις διαφορετικές κρατικές πηγές. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Παραπολιτικά" (Δείτε το πρωτοσέλιδο) λέκτορας της Νομικής Σχολής Χαράλαμπος Κουταλάκης πληρώνεται από το Πανεπιστήμιο και είναι ειδικός σύμβουλος του θείου του και υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη.
Είναι και νομικός σύμβουλος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος του κ. Σγουρού και οι μισθοί δεν σταματούν, εκεί αφού παίρνει και επιμίσθιο ως μέλος του Δ.Σ. της Κοινωνίας της Πληροφορίας - είχε διοριστεί το 2010 επί υπουργίας του Γιάννη Ραγκούση.
Βέβαια ο ίδιος αρνείται όπως όλα τα τρωκτικά πως λαμβάνει χρήματα από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αφού δεν έχει πάρει έγκριση από τη Σύγκλητο του πανεπιστημίου ώστε να προσληφθεί ως σύμβουλος του υπουργού.
Ωστόσο σύμφωνα το δημοσίευμα, ο ανιψιός του υπουργού επιθυμεί να συμμετέχει και σε ένα ακόμα έργο του υπουργείου συνολικού προϋπολογισμού 650.000 ευρώ, αφού το όνομα του αναγράφεται σε πρόταση μεγάλης γαλλικής εταιρείας που ενδιαφέρεται για το έργο "Μοντελοποίηση των διαδικασιών του Υπαλληλικού Κώδικα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...