Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Τον ..Σαμαρά ποιός θα τον ..διαγράψει;



Στη διαγραφή του Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ και προέδρου της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα Νίκου Κιουτσούκη, από τις τάξεις της ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.«H Επιτροπή Δεοντολογίας του Κόμματος, με απόφασή της, παραπέμπει αυτεπαγγέλτως, με το αίτημα της διαγραφής, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, κ. Νίκο Κιουτσούκη, για αντικομματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά», αναφέρει η ανακοίνωσή της.
Η διαγραφή ήταν απάντηση της Γερμανοτσολιάδικης  ηγεσίας του υποτιθέμενου δημοκρατικού  κόμματος στα έντονα αλλά δικαιολογημένα επεισόδια που προκάλεσαν έξω από τα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα οι οποίοι αποδοκίμασαν  βουλευτές του κόμματος αλλά και τους υπουργούς ανεργίας και εισπραξεων  Ι. Βρούτση και Χρ. Σταϊκούρα. Πρώτα επιτέθηκαν φραστικά στην   Ντόρα Μπακογιάννη και Άδωνη- μπουμπουκο Γεωργιάδη φωνάζοντας «τί ήρθατε να κάνετε εδώ εσείς ψηφίσατε τα μνημόνια». Όταν ο γραφικός  Τζαβάρας επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα, του επιτέθηκαν λέγοντας «εμείς σε ψηφίσαμε και θα μας ακούσεις» με αποτέλεσμα ο βουλευτής να εξοργιστεί και να τους στείλει «στο διάολο». Οι συνδικαλιστές αγρίεψαν και κάποιος πέταξε  ένα ποτήρι νερό, ενώ ακολούθησαν και σπρωξιές  και λογομαχίες.
Όμως ο κ. Κιουτσούκης έχει κατ΄ επανάληψη προειδοποιήσει ότι η ΝΔ πρέπει να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις διότι αλλιώς θα τους βρει αντιμέτωπους.



Κιουτσούκης: Δεν θα απολογηθώ στους …τρομοκράτες του λαού!

Κιουτσούκης: Υπουργοί «Βαλεντίνες» – Βουλευτές «Μαριονέτες»

 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σαμαρας τσιπρας βιοι παραλληλοι:

http://planet-greece.blogspot.com/2012/09/blog-post_9206.html#more

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...