Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Τον έχουν πάρει κανονικά στο ψιλό οι Γερμανοί.


Καλεί τον κ.Σαμαρά εξ' ονόματος του ελληνικού λαού να δεσμευθεί ότι θα αποπληρώσουμε όλα τα χρέη! Του ζητάει να εγγυηθεί ότι δεν θα επιβαρυνθεί στο ελάχιστο ο γερμανικός λαός. Απαιτεί ακόμα και την πώληση νησιών!

Η Bild είναι μια από τις γερμανικές εφημερίδες στην οποία επέλεξε ο ξευτίλας να δώσει συνέντευξη λίγες ημέρες πριν το ταξίδι του στην Γερμανία. Είναι μια εφημερίδα που μας έχει συνηθίσει στις προκλήσεις αλλά αυτή τη φορά το παράκανε.

Σε μια προσπάθεια να εξευτελίσει τον έλληνα πρωθυπουργό έφτιαξε μια εγγυητική επιστολή με αρχαιοελληνική γραμματοσειρά και ζητάει από τον κ. Σαμαρά να την υπογράψει! Δέσμευση - Βεβαίωση

Με το παρόν, εγώ ο Αντώνης Σαμαράς, γεννηθείς στις 23 Μαΐου 1951, κάτοικος Αθηνών, εξ΄ονόματος του ελληνικού λαού και ως πρωθυπουργός της Ελλάδας κάνω την παρακάτω υπεύθυνη δήλωση.
Γνωρίζω τις μεγάλες παροχές από τις χώρες - μέλη της ευρωζώνης, το πώς χρησιμοποιήθηκαν οι γερμανοί φορολογούμενοι για την βοήθεια προς την Ελλάδα και την υψηλή ευθύνη, την οποία φέρουν οι Έλληνες πολιτικοί για την μεγάλη κρίση που βρίσκεται η χώρα μου.

Δεσμεύομαι προσωπικά:

- "Από την οικονομική βοήθεια για τη χώρα μου, δεν θα προκληθεί στο Γερμανό φορολογούμενο καμία ζημιά"

- "Η Ελλάδα θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Συμπεριλαμβάνεται η πώληση των ακατοίκητων νησιών εάν είναι απαραίτητο"

- "Η Ελλάδα αναγνωρίζει όλα τα χρέη και στα κατάλληλα χρονικά διαστήματα με τους τόκους ανατοκισμού θα τα αποπληρώσει"

Αφορμή για το νέο προκλητικό δημοσίευμα αποτέλεσε η προσωπική υπόσχεση και εγγύηση που έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς σε συνεντεύξεις του σε γερμανικά και γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει τα δανεικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...