Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Χέρι – χέρι ο Εκαμίτης με τον τούρκο. Αυτό είναι… ελληνοτουρκική φιλία.



Ο αστυνομικός, μπορεί να βρισκόταν στην ελίτ της ΕΛΑΣ, ως επίλεκτο μέλος των ΕΚΑΜ, μπορεί να είναι πατέρας 2 παιδιών, όμως με τα μέλη της οικογενείας του και έναν Τούρκο, έστησαν ένα από τα πιο φρικιαστικά κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας. Γιγαντιαία επιχείρηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με την κωδική ονομασία «Trojan Horse» (Δούρειος Ίππος), για την καταπολέμηση του φαινομένου της παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου διάρκειας έξι ημερών, πραγματοποιήθηκε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Γιαννιτσά, Ρόδο και Κρήτη.

Συνελήφθησαν με κακουργηματικές κατηγορίες, δεκατρία άτομα, ενώ σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος τριών ακόμη ατόμων. Ανάμεσα στους συλληφθέντες ξεχωρίζει η περίπτωση ενός 35χρονου ΕΚΑΜίτη, μιας ολόκληρης οικογένειας που ζούσαν από την διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας και ενός Τούρκος, τον οποίο είχε υιοθετήσει επιχειρηματίας της Κηφισιάς.

Πραγματοποιήθηκε μεγάλος αριθμός ερευνών και κατασχέθηκε πλήθος αρχείων «σκληρού» παιδικού πορνογραφικού υλικού. Με Εισαγγελικές Διατάξεις δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος πέντε εκ των συλληφθέντων. Πρόκειται για τους:

  • Μπαλτά Νικόλαο του Δημητρίου και της Μαρίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1977, στην Αθήνα, κάτοικο Αττικής,
  • Οικονόμου Παντελή του Γεωργίου και της Φεβρωνίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1956 στο Ηράκλειο Κρήτης, κάτοικο Αττικής,
  • Οικονόμου Γεώργιο του Παντελή και της Ευαγγελίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1988 στο Μαρούσι Αττικής, κάτοικο Αττικής,
  • Οικονόμου Ευστάθιο – Ιωάννη του Παντελή και της Ευαγγελίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1991 στο Μαρούσι Αττικής, κάτοικο Αττικής
  • OZ ADNAN του HASAN και της HALIME , ο οποίος γεννήθηκε το 1967 στην Τουρκία, κάτοικο Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...