Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ο χορευταράς Βαγγέλας θα..προστατέψει το… κύρος του..κυνοβουλίου.


Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής ( καλά υπάρχει τέτοιο πράγμα; ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο…ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΆΚΟΣ ; ) θα παραπέμψει ο Πρόεδρος της Βουλής Βεγγελας Μεϊμαράκης το θέμα που ανέκυψε με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, κ. Δ. Κουκούτση, ο οποίος λένε επιτέθηκε κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κυρίας Βασιλικής Κατριβάνου στον προαύλιο χώρο του κοινοβουλίου την περασμένη Παρασκευή, ενώ συνοδευόταν από δημοτικό σύμβουλο του δήμου Αθηναίων κ. Π. Κωνσταντίνου και τον υποτιθέμενο πρόεδρο της λαθροΠακιστανικής Κοινότητας κ. Τζαβέντ Ασλάν.  Ο χρυσαυγίτης βουλευτής, σύμφωνα με τη μαρτυρία της ΦΊΛΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ  Κατριβάνου, κινήθηκε μαινόμενος εναντίον τους και άρχισε να σπρώχνει βιαίως τον εκπρόσωπο των μεταναστών, ενώ απείλησε να χειροδικήσει τόσο εναντίον του δημοτικού συμβούλου, όσο και της βουλευτού όταν επιχείρησαν να μπουν στη μέση. Παρενέβη ωστόσο η αστυνομική φρουρά της Βουλής η οποία τον συγκράτησε. «Η βία της Χρυσής Αυγής δεν έχει όρια. Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν κανένα περιορισμό, ούτε καν στον περίβολο του κοινοβουλίου. Δηλαδή είναι μια απειλή για όλους μας, ένας έλληνας βουλευτής να ετοιμάζεται να χτυπήσει μια ελληνίδα βουλευτή», δήλωσε σχετικώς η κυρία Κατριβάνου μιλώντας στον «Αθήνα 9,84».
Αντιπροσωπεία του κόμματος αποτελούμενη από τον Γραμματέα της Κ.Ο. κ. Ν. Βούτση- πούτση και την κυρία Κατριβάνου επισκέφθηκε τον κ. Μεϊμαράκη καταγγέλλοντας το θλιβερό συμβάν και εκφράζοντας τη γενικότερη έντονη ανησυχία τους «για όλες τις τελευταίες εκφάνσεις πολιτικής, ακροδεξιάς βίας μέσα και έξω από τη Βουλή σε πολίτες και εκπροσώπους φορέων», όπως δηλώθηκε χαρακτηριστικά. Έτσι, ο ΧΟΡΕΥΤΑΡΑΣ πρόεδρος της Βουλής  θα συγκαλέσει άμεσα την Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία βάσει του Κανονισμού εισηγείται μέτρα και παρεμβαίνει δημόσια, όταν κρίνει αναγκαίο, για την προστασία και ενίσχυση του κύρους του κοινοβουλευτικού θεσμού και των βουλευτών. ( Πόσο γουστάρω ρε πούστη αυτές τις λέξεις, « Για την προστασία του κύρους » του γαμημένου μπουρδελοκυνοβουλίου) .
Εξάλλου το κλίμα το  αποτύπωσε με αποκαλυπτικό τρόπο ο ίδιος ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής κ. Ν. Μιχαλολιάκος πριν από λίγες ημέρες από τις Θερμοπύλες λέγοντας: «Αισθανόμαστε άβολα εκεί μέσα (στη Βουλή). Αισθανόμαστε μια σιχασιά και μία αηδία. Αν θέλουν τα εγκαταλείπουμε ανά πάσα στιγμή. Βγαίνουμε στους δρόμους για να δούμε πόσα απίδια βγάζει ο σάκος. Θα δούμε τι σημαίνει τάγματα εφόδου…».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...