Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Μόνο ο Καραβέλας με τον Χριστοφοράκο λείπουν από την κομπανία.


Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει λέει μια παροιμία. Ήθελαν να παίξουν το ..σκάκι τους και υπολόγιζαν πως στο Ναύπλιο ποιος θα τους δει .Έλα όμως που είναι αναγνωρίσιμοι και πέσανε πάνω στον ..δαίμονα. Το Politiko Safari Γράφει ότι στο Ναύπλιο, την πρώτη Πρωτεύουσα της Ελλάδος και συγκεκριμένα στο χλιδάτο "Ναυπλία Παλλάς", την Κυριακή το απόγευμα εθεάθησαν να παίζουν το αγαπημένο τους σκάκι, οι κύριοι, Κωνσταντίνος Πλεύρης, πρώτος στο ψηφοδέλτιο
Επικρατείας ΛΑ.Ο.Σ στις πρόσφατες Εθνικές εκλογές του Ιουνίου και ο Ηλίας Γεωργίου, το πάλαι ποτέ αρχιλαμόγιο Γενικός Διευθυντής Τηλεπικοινωνιών της αμαρτωλής Siemens. O κ. Γεωργίου είχε διαχειριστεί όλες τις μεγάλες συμβάσεις μεταξύ της εταιρείας του και του ΟΤΕ από το 1981-1998. Μεταξύ αυτών και την επίμαχη σύμβαση 8002 που παραμένει μέχρι σήμερα ανοικτή.
 Μερικοί διερωτώνται πως και γιατί ο Κ. Πλεύρης οδηγήθηκε στον πολιτικό αυτοεξευτελισμό, ακολουθώντας τον Καρατζαφέρη στην εκλογική του συντριβή και τον πολιτικό του εξαφανισμό.
Ίσως εδώ να είναι η  εξήγηση.
Τώρα θα μου πείτε τι άλλο μπορεί να τους ενώνει, εκτός βεβαίως της μεγάλης τους αγάπης για το σκάκι; Μα η Κυρία ..ΤΣΑΚΑΛΟΥ υποψήφια και αυτή του ΛΑΟΣ και η παθολογική αγάπη όλων για τον… Μητσοτάκη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...