Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Ρε ξέχασαν τελείως το Yankees, go home! οι Συριζαίοι.Γιατί άραγε;


Επισήμως… συνάντηση με τον πρώην πλανητάρχη και νυν πετρελαιά αφού είναι μέτοχος της Noble Energy που έφερε  αποτελέσματα στην Κύπρο Μπιλ Κλίντον είχε το πρωί της Κυριακής στο Μέγαρο Μαξίμου, ο γερμανοτσολιας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.  ο αμερικανός πρώην πρόεδρος συμμετείχε σε διευρυμένη συνάντηση με τους υπουργούς Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο, Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και  των Ελληνοαμερικανών μπρούκληδων- επιχειρηματιών που πάντα το σινάφι τους  έπαιζε ύποπτο ρόλο στις ελληνοαμερικανικές εξελίξεις Ντιν Μητρόπουλος ,Τζόρτζ Σακελλάρης ,Τζον Κάλαμος, Τζορτ Στάμας, που προσφέρονται να μας ελεήσουν με 100.000.000 ευρώ λες και είμαστε διακονιάρηδες. Είπαμε το Αιγαίο και ο ορυκτός πλούτος της χώρας τον οποίο άφησαν εσκεμμένα ανεκμετάλλευτο οι προδοτικές κυβερνήσεις του παρελθόντος με Μητσοτάκη, Παπανδρέου και CIA, πρέπει να διανεμηθεί, και  βάζουν την πρώτη υποψηφιότητα. Για να προλάβουν την επέλαση των Γερμανών. Το ωραίο όμως είναι, πως εάν αφαιρέσεις τον Αβραμόπουλο, όλοι οι άλλοι είναι… γερμανοί.
Η ουσία είναι ότι όλη αυτή η προσπάθεια εκ μέρους του Kill Μπιλ γίνεται για να δει κατά πόσο μπορεί να γίνει κάτι με τα πετρέλαια από  τους «γερμανούς» της κυβέρνησης, αφού δεν βγήκε ο δικός του ο Τσίπρας, και αυτά δεν λέγονται από το… τηλέφωνο.  
 Ο kill Μπιλ Κλίντον έφτασε στην Αθήνα το Σάββατο το βράδυ στις 20:30 και κατέλυσε σε πολυτελή σουίτα του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία όπου από νωρίς βρίσκονταν επίσης οι επιχειρηματίες κ. Χάρης Δαυίδ της περιβόητης 3εψιλον , ο  Πρόεδρος της Foodlink κ. Βασίλης Καρακουλάκης ο κ. Τζον Λογοθέτης, η κ. Μαρέεβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη της «Αγίας οικογένειας» και άλλοι.
Ανεπιβεβαίωτες φήμες θέλουν να υπήρξαν μυστικές συναντήσεις με τον Μπιλ Κλίντον και την ομάδα των επιχειρηματιών που τον συνοδεύουν (τρεις Ελληνοαμερικανοί κι ένας Εβραιοαμερικανός) με επικεφαλής τον …άγνωστο Αndrew Limberis χθες αργά το βράδυ διάφοροι Έλληνες πολιτικοί, μεταξύ των οποίων πολλοί πρώην υπουργοί και ένας εκ των Α. Σαμαρά, Γ. Παπανδρέου σε απόρρητο ραντεβού για το οποίο δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό. για το ποιός ήταν τελικά ο συνομιλητής του Μπιλ Κλίντον. Οι υπουργοί της κυβέρνησης που συναντήθηκαν σίγουρα με τον Μ. Κλίντον ήταν οι Π. Παναγιωτόπουλος (υπουργός Εθνικής Άμυνας) και Δ. Αβραμόπουλος (υπουργός Εξωτερικών), ενώ φημολογείται και η ύπαρξη ενός τρίτου υπουργού στις μυστικές συζητήσεις.
 Είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι η ουσιαστικές συζητήσεις της επίσκεψης έγιναν χθες το βράδυ και το περίεργο είναι ότι πέρα από την αναμενόμενη ατζέντα που υπήρχε για τους υδρογονάνθρακες, εθίγη και το θέμα της Συρίας, όπου η γενική αντίληψη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ είναι ότι "οδεύουμε προς σύγκρουση ευρείας κλίμακας και καλό θα ήταν η Ελλάδα να διαλέξει την σωστή πλευρά" . Με απλά λόγια να σταθεί απέναντι από την Ρωσία.
Επισήμως Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον κ. Κλίντον φίλο της Ελλάδας και τον ευχαρίστησε για τη συμμετοχή του στην προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες με στόχο τη δημιουργία ενός Ταμείου που θα προωθεί αναπτυξιακές δράσεις στη χώρα μας. Δηλαδή …χέσε μέσα ..πολυχρόνη.   Από την πλευρά του ο κ. Κλίντον τόνισε πως πιστεύει στο μέλλον της Ελλάδος, μια χώρα την οποία θεωρεί πλούσια, με πλούσιους πόρους όπως είπε, ( εκεί αυτός το μυαλό του, στα πετρέλαια ) και συνεχάρη την κυβέρνηση συνασπισμού καθώς όπως τόνισε «σε όλον τον κόσμο, όταν υπάρχουν προβλήματα οι άνθρωποι προσπαθούν να συνεργαστούν».
Για τον φερετζέ της όλης υπόθεσης λένε ότι  ο Kill Μπίλ θα μιλήσει σε έλληνες και ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες στο Royal Room που διοργανώνει η Hellenic Initiative. Επικεφαλής της όλης προσπάθειας-πρωτοβουλίας με στόχο να συγκεντρωθούν περί τα 100 εκατ. δολάρια για την διόρθωση του επιχειρηματικού κλίματος στην Ελλάδα και τη δημιουργία ενός fund, που θα προωθήσει ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα φέρεται ο κ. Αντριου Λιμπέρης.

Αυτοί είναι οι 4 ελληνοαμερικάνοι κρoίσοι που θα ρίξουν 100 εκατ. δολάρια στην αγορά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...