Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

“Με τόσους ..πολιτικούς ….κάφρους στην Ελλάδα, τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σίγουρα…. σπιτικό φαγητό”.

Ρε πούστη έβγαλε ανακοίνωση το Κ.Κ.Ε και μιλά για ..ντόπες. 
Μία βασική αιτία που γεννά τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές, όπως της Βούλας Παπαχρήστου, είναι ο εθνικισμός και η εθνική υπεροψία, που καλλιεργούνται γενικότερα και ιδιαίτερα στο χώρο του αθλητισμού. Ο αποκλεισμός της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν αντιμετωπίζει από μόνος του το πρόβλημα", υπογραμμίζει το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ. "Η ουσιαστική του αντιμετώπιση προϋποθέτει πρώτα απ’ όλα διαπαιδαγώγηση που θα καλλιεργεί τη φιλία και την αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς, άρα προϋποθέτει αθλητισμό σε εντελώς διαφορετική βάση από το σημερινό του εμπορίου, της ντόπας και της κερδοφορίας του κεφαλαίου", προσθέτει. 

Το Κ.Κ.Ε έχει σίγουρα…. Πολιτικό αλτσχάϊμερ. Το να μιλά για εθνική υπεροψία η.. ντοπες ξεχνώντας τα όσα αισχρά έπραξε με τον αθλητισμό η κομμουνιστική ανατολική Γερμανία ακόμα και η Ρωσία, είναι να σε βγάζει από τα ρούχα σου, κινδυνεύοντας να σε τσιμπήσουν τα κουνούπια του …Στάλιν. 
Ρε κομμουνιστομαλάκες η αθλήτρια όλη τη χρονιά δούλεψε σκληρά για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να δώσει το παρών στο Λονδίνο. Ωστόσο το όνειρο γκρεμίστηκε απότομα, δύο μέρες πριν την τελετή έναρξης των αγώνων. O λόγος; Η απίστευτη υποκρισία ενός συστήματος που γελάει με τον …Πίου, μιας ανυπόληπτης ηγεσίας που συναγελάζεται με Μιχαλολιάκους και Καρατζαφέρηδες , και σοκάρεται τόσο από το αφελές χιούμορ της Παπαχρήστου, που βάζει ένα από τα μεγαλύτερα λαμόγια της χώρας που πήρε την θέση λόγω ολυμπιακής χορηγίας από τον ….Χριστοφοράκο τον ΜητσοτακοΚούβελο , να την αποκλείσει από το… όνειρο.



Μετά τον αποκλεισμό της από  τους Ολυμπιακούς Αγώνες η αθλήτρια του στίβου Βούλα Παπαχρήστου εξηγεί τους λόγους που τη οδήγησαν στο να κάνει την επίμαχη ανάρτηση στο τουίτερ. Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που την θέλουν να συνδέεται με ακροδεξιά κόμματα, εκείνη απάντησε πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι ο αθλητισμός. Η αθλήτρια δήλωσε επίσης πως θα ήθελε πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες να της δοθεί η ευκαιρία να εξηγήσει στη επιτροπή πως η ανάρτησή της δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση τις πολιτικές πεποιθήσεις της. Δείτε εδώ τις εξηγήσεις που έδωσε.
Ηλεκτρονική αίτηση προς την ΕΟΕ για την αναστολή της απαράδεκτης και ντροπιαστικής για τη χώρα απόφασης αποκλεισμού της Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει δημιουργηθεί σε σχετικό ιστολόγιο.
Μπορείτε να μπείτε να ψηφίσετε υπέρ της στον σύνδεσμο.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://papaioannou.wordpress.com/2012/07/26/kαλή-είναι-η-δημοκρατία-μας-αλλά-δεν-είν/

διαβαστε προσεγγιση που κανει αυτος ο μαλακομπλογκερ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...