Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Λόγω …τεχνικών δυσχεριών θα μας αφήσουν το…. Αγγούρι μέσα.


 Αυτή η παλιοχαμούρα ο Κουβέλης που αποδεικνύεται πολύ χειρότερος από τον… Καρατζαφέρη, τους έχει κάνει καλό μάθημα στις κουμουνιστομπουρδολογίες και έτσι ξέρουν πώς να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Κλειδώνει» λένε τελικά η πληρωμή του τέλους ακινήτων, μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ. «λόγω τεχνικών δυσχερειών και χρονικών περιορισμών ο τρόπος είσπραξης του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) δεν είναι εφικτό να τροποποιηθεί».
Η πληρωμή θα μας κάνουν την χάρη να μπορεί να γίνει μέσω πέντε δόσεων, αντί για δύο όπως ίσχυσε το 2011 λες και αυτο αλλάζει κατι..
Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου:
«Σύμφωνα με όσα προβλέπει η υφιστάμενη Νομοθεσία και λόγω τεχνικών δυσχερειών και χρονικών περιορισμών ο τρόπος είσπραξης του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) δεν είναι εφικτό να τροποποιηθεί.
Κατά συνέπεια το τέλος ακίνητων θα εξακολουθήσει να εισπράττεται από την ΔΕΗ και άλλους παρόχους αλλά σε πέντε διμηνιαίες δόσεις αντί των δυο που ίσχυσαν για το τέλος του 2011 αρχής γενομένης από τους λογαριασμούς που θα εκδοθούν εφεξής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...