Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Φώναξαν τα ….Waffen SS …να επιβάλουν την τάξη.


Βαρέθηκαν κάτοικοι χωριού στη Ρόδο να καλούν την Αστυνομία, η οποία όπως καταγγέλλουν δεν τους βοηθούσε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με Αθίγγανους και έτσι πήραν πιο δραστικά μέτρα, καλώντας στο τηλέφωνο την τοπική οργάνωση της... Χρυσής Αυγής.

Αυτό το έκαναν πρώτοι οι κάτοικοι της περιοχής που βρίσκονται κοντά στον τσιγγάνικο καταυλισμό του Καρακόνερου και άρχισαν να καλούν στο τηλέφωνο μέλη του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου , ώστε να δώσουν λύση από την καύση των πλαστικών που κάνουν οι τσιγγάνοι.

Έτσι οι κάτοικοι και αυτή την φορά πήραν τηλέφωνο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και ζήτησαν παρέμβαση, η οποία από ότι φαίνεται ήταν άμεση.

Μέλη της Χρυσής Αυγής πήγαν στον καταυλισμό ανάγκασαν τους τσιγγάνους να... σβήσουν την φωτιά και να ...μαζέψουν και τα αποκαίδια, όπως λέει το τοπικό site.
parapolitika.gr

Στην Φώτο ο εκπρόσωπος της ….έννομης τάξης Κασιδιάρης με μπλουζάκι Waffen SS και αγκυλωτό σταυρό. Ο ίδιος λέει ότι δεν είναι ναζί.  Οι Waffen SS ήταν στρατιωτικές .. μονάδες της ναζιστικής Γερμανίας οι οποίες λογοδοτούσαν κατευθείαν στον Χίτλερ και στον Χίμλερ. Ήταν οι βασικοί πρωταγωνιστές των εγκλημάτων του ναζισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...