Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Οι άνθρωποι είναι για πολύ…φούμο.


Όταν ανοίγει το στόμα του ο…Ψωμιαδης εξαπολύονται κοτσάνες που βγάζουν μάτι, αλλά αποκαλύπτει σαν ηλίθιος που είναι τα ανίερα σχέδια τους   Ο επικεφαλής της προεκλογικής δραστηριότητα της Νέας Πασοκρατίας στη Βόρεια Ελλάδα δήλωσε ότι ''Ο τόπος χρειάζεται ένα νέο και ισχυρό ΠΑΣΟΚ, που είναι.... πολύ καλύτερο από έναν επικίνδυνο ΣΥΡΙΖΑ''… «Θα ήθελα μία κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. μακράς πνοής, αλλά δυστυχώς αυτό αποτελεί μακρινό όνειρο».
Ομολογεί ευθέως με πάση επισημότητα αυτό που γνωρίζαμε χρόνια. Ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι ένα πράγμα. Ένα κόμμα υπηρέτης των τραπεζιτών και εχθρός του Ελληνικού Λαού. Όμως θα μείνουν με το  όνειρο μιας προδοτικής κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. μακράς πνοής γιατί οι Έλληνες ισοπέδωσαν τη Νέα Πασοκρατία στις εκλογές της 7ης Μάη. Στις εκλογές της 17ης Ιούνη είναι ευκαιρία να ξεμπερδέψουν οριστικά μαζί της.
Η καινούργια τους τακτική είναι να ανεβάσουν το ΠΑΣΟΚ για να μειωθεί η διαφορά τους από τον ΣΥΡΙΖΑ.....Μιλάμε ότι θα φάνε πολλές κλωτσιές.
Αυτό που απομένει είναι να πάρουν αφού δεν αφήνουν σκουπίδι για σκουπίδι,και τον γιεχωβά τον Τζημερο μαζί με τον δονητή ΜΑΝΟ που είπε ότι «Για να εξυγιανθεί το Δημόσιο κατά τη γνώμη μου θα χρειαστεί να φύγουν σταδιακά 400.000 άνθρωποι, για τους οποίους το κράτος πρέπει να φροντίσει να διευκολύνει αυτή την αποχώρηση, πληρώνοντας τους για τρία χρόνια το 70% των τακτικών αποδοχών τους».



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου πανικα λεβεντομαλακα.Αν πληρώνονταν με το κιλό η μαλακία θαχες γίνει πλουσιότατος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...