Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Κρεμάστηκε ο παιδεραστής


Τέλος στη ζωή του μέσα στα κρατητήρια της Αερονομίας έβαλε ο 34χρονος ανθυπασπιστής της Π. Α. στον υπολογιστή του οποίου βρέθηκαν 450 ονόματα ανήλικων αγοριών
Ο παιδεραστής κρεμάστηκε με τα κορδόνια του σήμερα το πρωί ενώ βρισκόταν στα κρατητήρια της αερονομίας και επρόκειτο να οδηγηθεί στον ανακριτή το πρωί της Δευτέρας. 
Ο 34χρονος ανθυπασπιστής της πολεμικής αεροπορίας, συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος την περασμένη Τετάρτη με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ενός 16χρονου μαθητή λυκείου.
Η έρευνα της αστυνομίας έφερε στο φως ανατριχιαστικά στοιχεία για τη δράση του παιδόφιλου αξιωματικού.
Ο 34χρονος αυτόχειρας είχε αρχείο στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή με τα ονόματα περίπου 450 αγοριών ηλικίας από 14 έως 20 ετών, τα οποία τα είχε καταχωρήσει σε κατηγορίες, ανάλογα με την εμφάνιση τους, όπως τριχωτός, αδύνατος, ψηλός, ενώ είχε καταχωρήσει και τις ερωτικές επιδόσεις, (π.χ. άπειρος κλπ.)... !
Ο ανακριτής σε συνεργασία με την αστυνομία και την αερονομία, εξετάζουν τα αγόρια που υπάρχουν στον "κατάλογο" της φρίκης για να διαπιστώσουν, εάν έχουν πέσει θύματα ασέλγειας ή βιασμού από τον ανθυπασπιστή της πολεμικής αεροπορίας.
Διαβάστε επίσηςΟ παιδόφιλος αξιωματικός είχε ατζέντα με 450 θύματα
newsbomb



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...