Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Όλη η Ελλάδα ασχολείται με την …Χρυσή Αυγή


Ξέρεται πόσα εκατομμύρια θα κόστιζε η τρομακτική διαφήμιση που κάνουν όλα τα βοθροκάναλα έμμεσα στην χρυσή αυγή; Πάρα πολλά .Ξαφνικά όλοι έπαθαν ένα πανικό και μια πρεμούρα για το αν θα μπει η δεν θα μπει στην βουλή. Θα μπει ρε παλιοξεφτίλες με τα τσαρούχια και ένας λόγος είναι η διαφήμιση που της κάνετε. Εάν νομίζετε ότι θα συσπειρώσετε τους άχρηστους δήθεν δημοκράτες με τον μπαμπούλα της, είσαστε γελασμένοι. Τους ακροδεξιούς μόνο εάν τους αγνοείς τους… θάβεις. Ο μέγας ακροδεξιός είναι ο ..Βορίδης που τον βάλατε στο σύστημα διότι σας εξυπηρετεί επειδή φόρεσε την προβιά του προβάτου, ενώ είναι …λύκος. Ο δεύτερος είναι ο Καρατζαφερης που η χρυσή αυγή πρέπει να του χρωστά μεγάλη χάρη, επειδή την έφερε στην επιφάνεια, από τον …τάφο της. Στην ουσία όμως σχεδόν όλοι οι εναπομείναντες νεοδημοκράτες είναι κατά βάθος ..Χρυσαυγίτες. Το σχέδιο που ξεκίνησε με τον Νεοφασίστα Κακλαμάνη δήμαρχο… συνεχίζεται. Άντε… γεια.

Πανικό έχει προκαλέσει τόσο στη Συγγρού, όσο και στην Ιπποκράτους, το ενδεχόμενο το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου να αναδειχθεί τέταρτο κόμμα, οπότε θα έχει δικαίωμα στο προεδρείο της Βουλής, κάτι που εκτιμάται ότι θα προκαλέσει προβλήματα στη λειτουργία του κοινοβουλίου"…

Νίκος Μιχαλολιάκος : "Η Χρυσή Αυγή θα επιστρέψει την βουλευτική αποζημίωση στον Λαό" και απαιτει την εξοφληση του κατοχικου δανειου απο τους γερμανους!!


ΑΡΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...