Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ετοιμάζουν τα κελιά και για το …κλεφτοσυγγενολόι



Με τσάντα Christian Dior που στοιχίζει 3,200 ευρώ και συγκεκριμένα το μοντέλο Lady Dior σε κλασσικό ματ δέρμα και μέγεθος shopping bag αποφάσισε να εμφανιστεί στον ανακριτή η δεύτερη σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, απτόητη και ατάραχη συνεχίζοντας να προκαλεί με τα ακριβά της γούστα, τα όποια όμως ικανοποιούσε από τα κλεμμένα του συζύγου έφαγε όπως βλέπεται το κράξιμο της… αρκουδιάρας. .
Η ….βλαχάρα Βίκυ Σταμάτη που είναι ήδη στον… προθάλαμο του Κορυδαλλού εμφανίστηκε με σικάτο ασπρόμαυρο ανοιξιάτικο σύνολο, καθώς ο καιρός ήταν πολύ καλός. Λευκό πουκάμισο, κασμιρένια ζακετούλα και κλασσικό μαύρο παντελόνι σε σιγκαρετ γραμμή. Με γυαλιά ηλίου μαύρα οβάλ, του ιταλικού οίκου Salvatore Ferragamo που στοιχίζουν περίπου 200 ευρώ, φορώντας ένα ζευγάρι παπούτσια που μοιάζουν να είναι οι κλασσικές σατέν μυτερές Manolo Blahnik γόβες (δεν παίρνουμε και όρκο αλλά η «μύτη» του παπουτσιού είναι χαρακτηριστική) που ονειρεύεται κάθε γυναίκα να αποκτήσει, αλλά με την τιμή των 500 ευρώ να αποτρέπει τις περισσότερες!

Με την εμφάνιση της σήμερα με την προκλητική τσάντα που στοιχίζει περίπου 6 βασικούς μισθούς, δείχνει ότι το παρατσούκλι «Μαρία Αντουανέτα» που της είχαν δώσει οι κακές γλώσσες, της πάει γάντι…

Όσο περνούν όμως τα 24ωρα οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι καταιγιστικές και αυτή τη φορά αφορούν και την κόρη του πρώην υπουργού, κα Αρετή Τσοχατζοπούλου, η οποία έχει ήδη ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Με βάση το εισαγγελικό πόρισμα η κόρη του πρώην ισχυρού άντρα του ΠΑΣΟΚ θεωρείται ύποπτη φυγής όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση του πατέρα της, ο οποίος ήδη βρίσκεται στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του πορίσματος, τα ακίνητα φαίνεται πως “καίνε” την ..αθώα Αρετή Τσοχατζοπούλου και έχουν αγοραστεί την επίμαχη περίοδο και αυτά είναι:

Δεινοκράτους 60 Κολωνάκι 402 τ.μ
Πλουτάρχου (Διαμέρισμα 184 τ.μ.)
Καλλιθέα 321 τ.μ.
Κεφαλληνίας 38 (Οικόπεδο)
Κεφαλληνίας 40 (Οικόπεδο)

Συγκεκριμένα για το ακίνητο στο Κολωνάκι η Αρετή Τσοχατζοπούλου εμφανίζεται σύμφωνα με το πόρισμα να το αγοράζει το 2006, από εμπλεκόμενη στην υπόθεση εταιρεία, η οποία φαίνεται να το αγόρασε από offshore που φέρεται να ανήκει στην πατέρα της.

Από τότε που άρχισε όμως να γίνεται γνωστή η υπόθεση των ακινήτων, σύμφωνα με το πόρισμα η Αρετή Τσοχατζοπούλου φέρεται να έκανε ένα μοιραίο λάθος. Για να δικαιολογήσει όλα αυτά τα ακίνητα η κα Τσοχατζοπούλου σύμφωνα πάντα με το πόρισμα, προσπάθησε να πάρει μεγάλα δάνεια από τράπεζες, προκειμένου να δικαιολογήσει όλα αυτά τα ακίνητα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το πόρισμα, τα δάνεια αυτά πάρθηκαν από το 2008-2009, μετεγενέστερα δηλαδή από την ημερομηνία κατοχής των ακινήτων στο όνομά της. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το πόρισμα το διάστημα 2008-2009 έλαβε δάνειο 750.000 ευρώ με εγγυητή τον Άκη Τσοχατζόπουλο, εν συνεχεία δάνειο 550.000 ευρώ πάλι με εγγυητή τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τελικά δάνειο 1.200.000 ευρώ με ενέχυρο ισόποση προθεσμιακή κατάθεση.

Στο πολυσέλιδο πόρισμα των εισαγγελέων που ερεύνησαν την υπόθεση, αναφέρεται ότι τα συμπεράσματα τους, όσον αφορά την οργάνωση που συνέστησαν όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα για την λεγόμενη «επιχείρηση ξέπλυμα», ισχύουν και για την κόρη του πρώην υπουργού Αρετή Τσοχατζοπούλου ενώ λόγω της συγγενικής της σχέσης με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την υποδομή της οργάνωσης στην αλλοδαπή».

Από την άλλη για την γυναίκα του Άκη Τσοχατζόπουλου, την κα Βασιλική Σταμάτη υπάρχουν επίσης στοιχεία που καίνε!
Η σύζυγος του κ. Τσοχατζόπουλου ελέγχεται για το πολυτελέστατο ακίνητο στη Διονυσίου Αρεοπαγίου 33, ενώ σύμφωνα με το πόρισμα “πρόβλημα” υπάρχει και στις καταθέσεις της τόσο σε ελληνικές τράπεζες όσο και στην τράπεζα UBS της Γενεύης.

Μάλιστα, από το εισαγγελικό πόρισμα προκύπτει ότι στη τράπεζα UBS εν ονόματι της Βασιλείας Σταμάτη κατά το χρονικό διάστημα από το 2006 μέχρι το 2009 καταγράφονται σημαντικές κινήσεις ποσών, χρεώσεις και πιστώσεις σημαντικών χρηματικών ποσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...