Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Τα παπαγαλάκια των πρεσβειών οργιάζουν. Είναι βλέπεις πολλά τα… λεφτά που κυκλοφορούν. .


Την Πέμπτη σε ένα άρθρο του, στο περιοδικό «Επίκαιρα» που το τιτλοφορούσε «Εκλογές στη .. ζούλα με κίνδυνο νοθείας!», ο Γ. Δελαστίκ έγραφε ότι Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ «διοχετεύουν "εμπιστευτικά" κάποιες δήθεν "σίγουρες πληροφορίες", ότι αν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν από κοινού να σχηματίσουν κυβέρνηση τότε έχουν έτοιμα σχέδια για να προχωρήσουν σε "συνταγματική εκτροπή"».

Φαίνετε όμως ότι το καταρρέον πολιτικό σύστημα είναι τόσο αδίστακτο που δεν έχει...
ενδοιασμούς μπροστά σε τίποτα.
Σήμερα μια μεγάλη αυστριακή εφημερίδα η  «Wiener Zeitung» δημοσιεύει δισέλιδο αφιέρωμα για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα, στο οποίο τονίζεται ότι  «Δεν είναι λίγοι και εκείνοι που προειδοποιούν ότι σε περίπτωση που η χώρα τελικά οδηγηθεί στη χρεοκοπία, υπάρχει κίνδυνος πραξικοπήματος». Σίγουρα είναι ένα «κατά παραγγελία» δημοσίευμα, που θα αναπαραχθεί και από τα ελληνικά ΜΜΕ, με στόχο την χειραγώγηση του εκλογικού σώματος.
Όπως υπογραμμίζει ο Γ. Δελαστίκ, στο κείμενο του που αναφέραμε «πρόκειται για εντελώς αβάσιμες πολιτικές ανοησίες, που δεν αποτυπώνουν καμιά απολύτως πραγματική διεργασία και καμιά απολύτως πραγματική δυνατότητα! Να τρομάξουν τον κοσμάκη προσπαθούν κάποιοι με τέτοια κόλπα και τίποτα περισσότερο. Καμιά αλήθεια δεν εμπεριέχουν τέτοιες φήμες». Έντρομοι οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Αντώνης Σαμαράς δεν τολμούν να κάνουν πουθενά συγκέντρωση σε ανοιχτό χώρο, εξαιτίας του φόβου πολιτικής γελοιοποίησής τους λόγω ισχνής συμμετοχής πλήθους και καταθλιπτικών συγκρίσεων με το παρελθόν. Πάνε και χώνονται σε μικρά κλειστά γήπεδα μπάσκετ, με απολύτως ελεγχόμενο κοινό και  φέις κοντρόλ» (!) του κοινού, λες και μπαίνει ο κόσμος σε… νυχτερινά κέντρα ή καμπαρέ. Όσο δε για τους υποψήφιους βουλευτές των δύο κυβερνητικών κομμάτων, αυτοί κάνουν προεκλογικές συγκεντρώσεις σε… γιάφκες, υπό καθεστώς αυστηρής εχεμύθειας! Εντελώς θεωρητικά μιλώντας, αν, για παράδειγμα, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έπαιρναν στις εκλογές αθροιστικά ποσοστό 35% ή 40%, θα ήταν πολύ διασκεδαστικό να επιχειρούσαν να κινητοποιήσουν το στρατό ή τη δικαστική εξουσία για να στηρίξουν κάποιο καθεστώς συνταγματικής εκτροπής έχοντας το 60% του λαού να έχει μόλις εκφραστεί εναντίον τους!
Θα είχε φοβερή πλάκα μια τέτοια φαρσοκωμωδία -με τη Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ μάλιστα, να έχουν ήδη υπογράψει στο νέο Μνημόνιο με την Ε.Ε και το ΔΝΤ ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα «τσεκουρώσουν» τους μισθούς των στρατιωτικών, των δικαστών και των αστυνομικών! Θα γέλαγε κάθε πικραμένος.

Κι άλλες πληροφορίες περί "στρατιωτικού πραξικοπήματος"!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...