Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Τα ονόματα των ανεξάρτητων… βαλβίδων


Ανακοινώθηκαν σήμερα τα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων …Ελλήνων. Οι..εξαρτημένοι είναι εκτός… ΟΚΑΝΑ . Ο πρόεδρος τρομάρα του…. του κατασκευασμένου για να παίξει τον ρόλο της βαλβίδας της έτοιμης να εκραγεί χύτρας, και της προετοιμασίας για την εκθρόνιση του Σαμαρά από την Νουδουλα Κόμματος Πάνος Καμμένος, θα είναι υποψήφιος στη Β' Αθηνών και τον Έβρο, ενώ το ..ουράνιο τόξο Γιάννης Δημαράς από το Πανελλήνιο χΆρμανι Πολιτών θα είναι υποψήφιος στη Β΄ Αθηνών.

Στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας είναι ο Τέρενς Κουίκ, ακολουθεί ο Μιχάλης Γιαννάκης και ο Σωτήρης Στανωτάς από το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στην τελευταία θέση θα τοποθετηθεί ο καθηγητής Γιώργος Βάμβουκας.

Στη Β' Αθηνών ενδεικτικά αναφέρονται τα ονόματα του Γιάννη Μανώλη, πρώην γραμματέα συνδικαλιστικού της ΝΔ, και του Γιάννη Δημαρά από το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, του γνωστού δικηγόρου Βασίλη Καπερνάρου, του τέως δήμαρχου Κηφισιάς Βασ. Βάρσου και του αντιδήμαρχου Ψυχικού - Φιλοθέης Ιωάννη Παχύλα. Μεταξύ των υποψηφίων στην Α' Αθηνών, η κ. Ελενα Κουντουρά.

Δείτε αναλυτικά τα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...