Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Γελοιότητες.. γελοίων πολιτικάντηδων


Μόνο με αυτή την δήλωση του ο Καρατζαφέρης …μπαίνει σίγουρα στην βουλή.

"Χωρίς τη Μαρίκα δεν θα ήμουν τίποτα", ομολόγησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Μέχρι και αίθουσα με το όνομα της μητέρας του Κυριάκου, έχει στο... κανάλι του ο Καρατζαφέρης. Γνωστή από παλιά η ιστορία, όπως επίσης και ο ρόλος της για να πάρει το Tηλεάστυ άδεια πανελλαδικής λειτουργίας.

Ο Πάνος Καμμένος, δήλωσε μεταξύ άλλων πως στις 7 Μαΐου «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα έχουν τη διακυβέρνηση της χώρας». Σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε ότι «ξεκινάμε από την Πάτρα την πορεία απελευθέρωσης της Ελλάδος από τους τραπεζίτες, τις αγορές και τους ντόπιους υπαλλήλους τους»,

Προχθές ο εξ απορρήτων σύμβουλος του κ. Σαμαρά, ο Φαήλος Κρανιδιώτης συμφώνησε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι οι παράνομοι μετανάστες θα πρέπει να σταμπάρονται με κάποιο σημάδι στο σώμα για να τους ξέρουμε.
Ό,τι έκανε, δηλαδή, περίπου ο Χίτλερ με τους Εβραίους… Μας… καθησύχασε βέβαια λέγοντας ότι δεν σκοπεύουμε να τους κάνουμε σαπούνι, όπως είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, αλλά θα μπορούμε έτσι να τους στέλνουμε πιο εύκολα πίσω στην πατρίδα τους. Αν δεν μπορούν, αν δεν θέλουν, κάτι θα σκεφτεί πάλι ο προστάτης της ασφάλειας μας.
Ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι «υπάρχουν κόμματα που παριστάνουν τους Κεντροδεξιούς και στην πραγματικότητα ψάχνουν συνεργασία με την Αριστερά. Ιδιαίτερα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος φαίνεται να ανταποκρίνεται στα αισθήματά τους. Τους εύχομαι "η ώρα η καλή"! Και στον Τσίπρα και στον μεταμφιεσμένο Τσίπρα! Είναι ένας αρμονικός πολιτικός γάμος. Αλλά έχουν πάρει διαζύγιο από τη σοβαρότητα».

Ο Μπουμπούκος είπε για τον Καμμένο «Κρύβεται πίσω από την γυναίκα του και έχετε το θράσος να με λέτε εμένα μπουμπούκο; 

Ο Πάγκαλος δίνει και συνεντεύξεις σε ξένα περιοδικά και εφημερίδες που του ζητούν διευκρινίσεις για τη φράση του «μαζί τα φάγαμε». Ίδια απάντηση: «Υπήρχε μια απόπειρα από τους κομουνιστές και τους φασίστες να καταδικάσουν το σύστημα και να αφήσουν την εντύπωση ότι οι πολιτικοί το έσκασαν με τα χρήματα. Καμιά ομάδα ανθρώπων δεν μπορεί μόνη της να δημιουργήσει ένα τέτοιο επίπεδο ελλείμματος_ μιλάμε για εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ. Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για εγκληματική δραστηριότητα μιας μειοψηφίας, αλλά για τη νοοτροπία πλειοψηφίας» είπε επίσης « εγώ δεν προκάλεσα κάποιο σκάνδαλο, όπως όλοι οι πολιτικοί...»ξεχνώντας τα…Ιμια.

Ο υποψήφιος στην Α΄ Αθηνών με το ΛΑΟΣ (και πρώην υπαρχηγός της...«Χρυσής Αυγής») κ. Δημ. Ζαφειρόπουλος είπε σε πάνελ για τους μετανάστες ….«Και τι ξέρετε εσείς από μετανάστες; Ίσως τις μόνες μετανάστριες που ξέρετε είναι οι Φιλιππινέζες σας που έχετε στο σπίτι»,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...