Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Τα ψηφοδέλτια με τους …υπάλληλους του ΛΑΟΣ


Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα τα ψηφοδέλτια του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, σε ολόκληρη την Επικράτεια.

Συνολικά, κατέρχονται 423 υποψήφιοι βουλευτές, εκ των οποίων 142 γυναίκες, ποσοστό υψηλότερο του υπό του σχετικού Νόμου, οριζόμενο.

Το ποσοστό ανανέωσης των υποψηφίων, σε σχέση με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές του 2009, ξεπερνά το 70%, και αυτό λόγω των μαζικών αποχωρήσεων που αντικαταστάθηκε από όλο το υπαλληλικό προσωπικό του κόμματος.

Δείτε όλους τους υποψηφίους του ΛΑΟΣ

Τα ψηφοδέλτια του όπως είπαμε αποτελούνται από μεγάλο αριθμό υπάλληλων πάσης φύσεως του κόμματος καθώς και συγγενικών αερομεταφερόμενων με κλασικό παράδειγμα που ίσως αποτελεί και παγκόσμιο ρεκόρ .Σε τέσσερις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις να είσαι υποψήφιος βουλευτής, σε τέσσερις διαφορετικούς νομούς ανά την επικράτεια.

Μιλάμε για την σύζυγο του αντιπροέδρου του κόμματος Κώστα Σκανδαλάκη την ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ ΘΕΟΦΑΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ που ξεκίνησε το 2004 από το Λασίθι συνέχισε σε Λακωνία, Κοζάνη και τώρα είναι στην Αργολίδα. Στις προηγούμενες εκλογές ο υιός Σκανδαλάκης ήταν υποψήφιος στο Ρέθυμνο ,και τώρα είναι η ..κόρη Αναστασία Σκανδαλάκη στο Ηράκλειο, μαζί με την αδελφή του Καρατζαφέρη την κυρία Βασιλάκη Παναγιώτα

Κατά τα λοιπά υπάρχει μεγάλη ανανέωση λογω πολλών αποχωρήσεων .Εάν ασχοληθούμε επισταμένα για το ποιοι είναι υποψήφιοι, θα πέσουν ..ταβάνια.

*

Εάν θέλετε να κάνετε τις συγκρίσεις δείτε εδώ τους υποψηφίους βουλευτές του 2009

Σύνδεσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...