Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ο ραφηνάτος ….Μπούλης… μίλησε.



Τη στήριξή του στον Αντώνη Σαμαρά εξέφρασε ανοιχτά ο μπούλης Καραμανλής, ο οποίος έσπασε την σιωπή των τελευταίων δύο ετών με σημερινή του ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι η κυβερνητική σταθερότητα είναι το κυρίαρχο ζητούμενο των επικείμενων εκλογών.
«Το κυρίαρχο ζητούμενο στις επικείμενες εκλογές είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Κρίσιμες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν, διαρθρωτικές αλλαγές να προχωρήσουν γρήγορα και, πάνω απ' όλα, επείγει μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πολιτική που θα βγάλει τη χώρα από την αδιέξοδη δίνη της ύφεσης», αναφέρει διαβάζοντας το πολιτικό του  …Αρλεκιν.
«Η χώρα πρέπει να μπορεί να κυβερνηθεί με ξεκάθαρη πολιτική στόχευση και χρονικό ορίζοντα τετραετίας», όπως κυβέρνησα εγώ ,άλλο εάν ..κουράστηκα και την κοπάνισα στα δυόμιση τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός.
«Διαφορετικά η πρωτοφανής περιπέτεια που βιώνει ο τόπος μπορεί να επιδεινωθεί σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, κοινωνικά, ακόμα και εθνικά», όπως επισημαίνει.
«Οσο μεγαλύτερη στήριξη έχουν η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, τόσο πιο βάσιμη γίνεται η ελπίδα ότι μπορούμε να βγούμε από την κρίση χωρίς ακόμα μεγαλύτερο κόστος» καταλήγει ο πρώην πρωθυπουργός

Ρε κουρασμένε ,άλλο είναι ο ..Σαμαράς και άλλο η νουδούλα; Καλύτερα να μασάς σουβλάκια παρά να μιλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...