Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Xέρι-χέρι ο Σαμαράς με τους τουρκαλάδες του προξενείου Κομοτηνής .


Η μη..πατριωτική Δημοκρατική Αριστερά του Φ.Κουβέλη, τόλμησε να θέσει το ζήτημα της υποψηφιότητας του Τ.Μάντατζη σε ψηφοφορία και τελικά το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Τον υποψήφιο όμως βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ιντρίς Αχμέτ που δηλώνει …τούρκος έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα Μπιρλίκ, σχετικά με την υποψηφιότητα του, θα τον σουτάρει ο …πατριώταράς Σαμαράς; ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΟΥΜΕ

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα:

•Πως σχολιάζετε τη αναρρίχηση του Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία της Ν.Δ. ;
Στις εκλογές για την προεδρία του κόμματος είχα στηρίξει την Ντόρα Μπακογιάννη. Αλλά δυστυχώς δεν εξελέγη και εγώ δεν αποχώρησα από το κόμμα.Κατά την πρώτη επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά εδώ στην συνάντηση που είχαμε μαζί του περιγράψαμε τα θέματα της μειονότητας και του είπαμε πως πρέπει να λυθούν. Μας έδωσε την υπόσχεση πως θα εργαστεί για αυτά τα θέματα.
Πιστεύω πως ο Αντώνης Σαμαράς θα το πράξει. Διότι αν κοιτάξουμε την μητέρα πατρίδα μας την Τουρκία, βλέπουμε πως πραγματοποίησε αλλαγές σε πολλά θέματα και με πρώτα τα θέματα των μειονοτήτων πήρε σημαντικές αποφάσεις. Εγώ πιστεύω πως και στην Ελλάδα έχει έρθει το τέλος, όποιο κόμμα και να έρθει στην εξουσία είναι υποχρεωμένο να κάνει αυτά τα βήματα. Δεν θα πρέπει να αρνούνται την τουρκική μας ταυτότητα.

Η Ν.Δ. σας έκανε πρόταση ή εσείς μόνος σας προταθήκατε για βουλευτής ;

Εγώ. Ταυτόχρονα είμαι ο μόνος Τούρκος αιρετός στην νομαρχιακή οργάνωση της Ν.Δ. Τις προηγούμενες μέρες ο πρόεδρος της νομαρχιακής Κώστας Ναλμπάντης μου πρότεινε να γίνω αντιπρόεδρος στην νομαρχιακή της Ν.Δ. στον νομό. Εγώ του είπα πως αυτή είναι μια καλή πρόταση αλλά ότι αυτό το θέμα πρέπει να το αξιολογήσω αφού συζητήσω με άλλους φίλους …. «στο τουρκικό προξενείο εννοεί ».

Στις συγκεντρώσεις που κάναμε θέσαμε τα μειονοτικά θέματα. Προσπαθήσαμε να βρούμε ποια είναι τα προβλήματα της εδώ τουρκικής μας μειονότητας και το τι πρέπει να κάνουμε. Συζητήσαμε πρώτα το θέμα της εκπαίδευσης, των μουφτειών, τα βακούφια και ένα άλλο επίσης σημαντικό θέμα, τα οικονομικά προβλήματα.
Εδώ αφού μίλησαν όλοι οι άλλοι Τούρκοι φίλοι και όταν ήρθε η σειρά μου είπα πως η ανταλλαγή απόψεων που έγινε εδώ ήταν πολύ καλή και ανέφερα πως σκέφτομαι να είμαι υποψήφιος βουλευτής.


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ηδη επρεπε να εχει εγκαταλειψει το ιερο εδαφος και να παει στην μαμα τουρκια,Την υπο προσωρινη κατοχη αλησμονητη ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ-ΙΩΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

NΑΙ ΜΕ 1000000000 ΝΑ ΤΟΝ ΒΆΛΕΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ.
ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ; ΤΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ;;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...