Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ο χέρι-χέρις τώρα θα μάθει και τα… λοιπά της Siemens, από ..πρώτο χέρι


Σε αντιστάθμισμα της αποχώρησης από το κόμμα του δύο μεγάλων ονομάτων του νομού Ημαθίας και τα οποία θα δώσουν μάχη για τον Σαμαρά της Η Σταυρούλας Γιαννούτσου και του Δημήτρη Μπέκα, Μάλιστα η Γιαννούτσου σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα είχε εκλεγεί Βουλευτής με το ΛΑΟΣ στις περασμένες εκλογές, πλην όμως με τον εκλογικό νόμο την έδρα κέρδισε άλλος Νομός της Μακεδονίας, ποιον λέτε να έφερε; Την «παρθένα» γραμματέα του Χριστοφορακου την Κατερίνα Τσακάλου. Έτσι μετά την Τζαβέλα και τον Κοραντή το …πλυντήριο - Ασυλο λειτούργει και για την siemens ελπίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα μάθει τα άγνωστα μυστικά της διαπλοκής – μίζας ,και θα γίνει ο καλός της…. Μερκελ, αφού η Siemens είναι η …αγάπη της.

Ο λάτρης του κόσμου του παρασκηνίου Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Καρατζαφέρης, καλεί κοντά του τη μοιραία ξανθιά που …έβλεπε τις μίζες και τους πολιτικούς να περνούν από το …γκισέ αλλά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ όπως πάντα, την ξέπλυνε ήδη δηλώνοντας πως «η κυρία Κατερίνα Τσακάλου είναι Ελληνίδα που συνδυάζει την τόλμη, την αποφασιστικότητα και τον πατριωτισμό. Επίσης σημείωσε με νόημα ότι η κυρία Τσακάλου ξέρει πάρα πολύ καλά τη γερμανική νοοτροπία, η οποία προσπαθεί να επιβάλει τους δικούς της κανόνες εδώ στη χώρα μας, ενώ της ευχήθηκε «καλό βόλι».
Η κυρία Τσακάλου με τη σειρά της ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, λέγοντας: «Είναι μεγάλη τιμή μου και θα λειτουργήσω προς όφελος της πατρίδας μας ….όπως λειτουργούσα όλα τα χρόνια μέσω της
siemens».

Σήμερα η Αικατερίνη Τσακάλου είναι υπεύθυνη στο τμήμα κατά της διαφθοράς και ειδικότερα στο τομέα πληρωμών υψηλού κινδύνου.

Η ίδια συνεργάστηκε πολύ στενά με την νομική φίρμα Debevoise & Plimpton, η οποία ερεύνησε εξονυχιστικά για λογαριασμό των Αμερικανικών αρχών την υπόθεση με τα μαύρα ταμεία της Siemens. Από τα κεντρικά του Μονάχου, της έχουν ιδιαίτερη εκτίμηση.

Για την ιστορία να πούμε ότι η ..προσχώρηση είναι έργο του Αιβαλιωτη αφού η φιλία-γνωριμία τους άρχισε στην ….εξεταστική επιτροπή .

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Καρατζαφέρης καίει και τα τελευ
ταία εναπομείναντα στοιχεία της
όποιας αξιοπιστίας του.

Παρουσιάζοντας την κυρία Τσάκαλου
σαν υποψήφια του ΛΑΟΣ είναι σαν να λέει στον Κόσμο ότι αυτή του έδινε
τα στοιχεία γιά να κάνει αντιπολί
τευση μέσα από την SIEMENS .
Έχει τρόπο η κυρία αυτή να αποδεί
ξει στους ψηφοφόρους της της Β΄Αθηνών , ότι δεν είναι ρουφιάνα;
Δεν έχει !

Γιατί ο Καρατζαφέρης επιλέγει τους
ρουφιάνους , τους πρεζόνηδες (βλ .
Γιάννης Βουγιουκλάκης Παπαμιχαήλ)
και τους υπόδικους(βλ.Μαντούβαλος)
σαν υποψήφιους ;;;

Μάλλον δεν έχει γιατί βλέπουμε ότι
όλοι οι σοβαροί του έχουνε φύγει
ή εχουνε σιχαθεί.

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει, λέει η
αρχαία ελληνική παροιμία, γι αυτό
και ο Καρατζαφέρης είναι πλέον
παρελθόν , παρέα με όλα αυτά τα
περιθωριακά στοιχεία.

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με τον Μπέκα Δημήτριο το δημοσίευμα σας είναι ψεύτικο, και μπορείτε να ρωτήσετε και τον ίδιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...