Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ρε μανία με τις… βόμβες που έχει αυτός ο άνθρωπος.


Χρυσοχοϊδης : Πρέπει να …απασφαλίσουμε τη βόμβα του μεταναστευτικού ( για να εκραγεί; ) και να λύσουμε άμεσα το πρόβλημα». Έχετε ακούσει ποιο μεγάλη μαλακία; )

Για τα ζητήματα εσωτερικής ασφάλειας και αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης, ενημέρωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον Αντώνη Σαμαρά, και τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί μεγάλη επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας και τον έλεγχο του μεταναστευτικού κύματος, τονίζοντας πως «η ελληνική κοινωνία και η χώρα, πρέπει να θωρακιστούν απέναντι στο έγκλημα που όλο μεγαλώνει και δημιουργεί τεράστιο ζήτημα ασφάλειας. Πρέπει να απασφαλίσουμε τη βόμβα του μεταναστευτικού και να λύσουμε άμεσα το πρόβλημα».

«Πρέπει να προβούμε σε όλες τις ενέργειες που θα διασφαλίζουν ότι η Ελλάδα δεν θα είναι χώρα, όπου μπαίνει όποιος θέλει και εγκληματεί σε συνεργασία με άλλους εγκληματίες», ανέφερε και πως «αρχίζει προσπάθεια να καθαρίσει κάθε δραστηριότητα και φαινόμενα που υπάρχουν στο κέντρο της Αθήνας».


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απενεργοποιήσουμε λένε ρε κόπανε Χρυσοχοϊδη και όχι απασφαλίσουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...