Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Πλακώθηκαν στις μαχαιριές οι ακραίοι στην πανεπιστημιούπολη


Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου μετά από άγρια συμπλοκή μεταξύ ομάδων που ισχυρίζονται ότι ανήκουν στην Χρυσή Αυγή και Αναρχικών. Πληροφορίες, αναφέρουν ότι τέσσερα άτομα έχουν τραυματιστεί από μαχαίρι, ένα εκ των οποίων σοβαρά, χωρίς, όμως να διευκρινίζεται από ποια ομάδα εκ των εμπλεκόμενων μερών προέρχονται. Η αστυνομία ακόμη δεν έχει επέμβει, διότι κανείς δεν έχει σηκώσει το τηλέφωνο να ζητήσει συνδρομή και δηλώνει άγνοια, αφού η Πανεπιστημιούπολη είναι χώρος ασύλου και δεν μπορεί να επέμβει εάν δεν υπάρξει εντολή εισαγγελέα ή δεν κληθεί από τις αρμόδιες πρυτανικές αρχές. Οι συμπλοκές ξεκίνησαν όταν μία ομάδα περίπου 30 ατόμων, που δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν με κράνη και ρόπαλα κατά φοιτητών που φέρονται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συμπλοκές ξεκίνησαν από το φυσικομαθηματικό και επεκτάθηκαν μέχρι τη φιλοσοφική σχολή!

2 σχόλια:

Ixnos είπε...

Διαψεύδει η Χρυσή Αυγή - Καταγγέλλει προεκλογικές προβοκάτσιες
Αξίζει να σημειωθεί ότι με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει ότι δεν υπήρξε εμπλοκή νεολαίων της στα επεισόδια, κατηγορώντας τα ΜΜΕ για προβοκάτσια. Ολόκληρη η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:
«Πολλά ιστολόγια και ΜΜΕ έκαναν αναφορά περί άγριων συμπλοκών μεταξύ ομάδων που ισχυρίζονται ότι ανήκουν στην Χρυσή Αυγή και Αναρχικών. Οι συμπλοκές ξεκίνησαν όταν, όπως λένε, μία ομάδα περίπου 30 ατόμων, που δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν με κράνη και ρόπαλα κατά φοιτητών που φέρονται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συμπλοκές ξεκίνησαν από το φυσικομαθηματικό και επεκτάθηκαν μέχρι τη φιλοσοφική σχολή! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Ίχνος είσαι αντικειμενικός!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...