Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ο Κουράκης στο Ηράκλειο ζήτησε ποσοστά από την ΦΑΓΕ για τα γιαούρτια που εδέχθη



Χωρίς εξέδρα επισήμων αλλά και διαχωριστικό διάζωμα η παρέλαση ….που δεν έγινε στο Ηράκλειο. Έχουν εξαφανιστεί οι επίσημοι και στο Ηράκλειο. Τόλμησαν να “σκάσουν μύτη” δύο απ’τους επώνυμους επισήμους (κατ’ άλλους “λαμόγια”) του τόπου, ο δήμαρχος Κουράκης κι ο αντιπεριφερειάρχης Κουκιαδάκης κι έγινε της “πόπης” από τα γιουχαΐσματα και τ’αναθέματα που έπεσαν απ’ το συγκεντρωμένο πλήθος μόλις τους αντίκρισαν … Κλειδώθηκαν και οι δυό στο δικαστικό μέγαρο για ν’αποφύγουν τα χειρότερα. Μόλις η μπάντα του δήμου πέρασε και παρατάχθηκε, ένα κύμα κόσμου επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και πετώντας αντικείμενα "εισέβαλε" στον αποκλεισμένο χώρο της παρέλασης.
Οι αστυνομικοί απώθησαν τον κόσμο με χρήση χημικών, αλλά η συνεχής βροχή από γιαούρτια καφέδες και διάφορα ζαρζαβατικά έκανε την ατμόσφαιρα άκρως επικίνδυνη για το ..ιματζ των προδοτών.
Αργότερα με εντολή του Κουκιαδακη που κόντευε να πλακωθεί με την αστυνομία λόγω διαφωνίας ,ακυρώθηκε οριστικά η σημερινή παρέλαση… Ιδού το κατάντημα των ελλήνων να μην μπορούν να γιορτάσουν την εθνική τους παλιγγενεσία εξ αιτίας των πολιτικών καθαρμάτων που τους έλαχε να έχουν στο σβέρκο τους. Η κεντρική πλατεία και οι γύρω δρόμοι αστυνομοκρατούνταν, τα ΜΑΤ είχαν κάνει την παρουσία τους παντού! Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα είναι αν τα ΜΑΤ αποτελούνται μόνον από έλληνες αστυνομικούς ή έχουν ενισχυθεί κι από ευρωπαίους, κυρίως γερμανούς. Κάποιες πληροφορίες μας χτες, έλεγαν πως έχουν ήδη ενισχυθεί από μέρες και με ξένους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης σε δηλώσεις του τόνισε ότι δε γινόταν να ρισκάρουν τη σωματική ακεραιότητα, του ίδιου και του Γιάννη Κουράκη, παρελαύνοντας μέσα σε επεισόδια και …δακρυγόνα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο γιαννοεχωμπαρ ουτε στ δημαρχειο θα αισθανεται ανετα.εκτος απο γιαουρτια το μενου θα περιλαμβανει και αγγουρια. ουστ στα κοπροσκυλα του πασοκ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...