Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ρε Αντώνη στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί.


Για πρώτη φορά ο Αντωνάκης αναφέρθηκε στο κόμμα του Πάνου Καμμένου. Σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 χωρίς να κατονομάσει τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» είπε χαρακτηριστικά: «Να πάμε τώρα σε ορισμένα κομματίδια, αν θέλετε, τα οποία τελευταία φυτρώνουν στα δεξιά μας. Αυτοί μιμούνται την Αριστερά. Δεν έχουν ιδεολογία, δεν έχουν θέσεις. Κατά την άποψή μου, υιοθετούν τις λογικές της Αριστεράς. Καμιά φορά συγκρούονται μεταξύ τους, αλλά το μόνο που πραγματικά τους ενδιαφέρει είναι να μην πάρει η μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας την αυτοδυναμία. Γιατί τότε οι ίδιοι δεν θα έχουν κανένα λόγο ύπαρξης. Επομένως, κατά την άποψή μου, όσοι πολεμούν την αυτοδυναμία, δεν θέλουν στον τόπο αυτό να αλλάξει τίποτα και δεν θέλουν ο τόπος αυτός να μπορεί να διοικηθεί.»

Καλά ρε Αντώνη τα ίδια δεν έκανες εσύ στον Μητσοτάκη και μάλιστα τον έριξες από την κυβέρνηση για λογαριασμό της Ιντρακόμ;To ότι θέλησες να το παρουσιάσεις ως διαφωνία για το μακεδονικό ; Άστα να πάνε. Τα ψηφιακά του ΟΤΕ ήταν το.. ζουμί. Εσύ δεν έφτιαξες το απόκομμα σου την πολιτική άνοιξη και έφερες το πασοκ στην εξουσία; Νομίζεις ότι ο λαός ξεχνά ρε μαυρογιαλούρε; Τώρα κλαψουρίζεις και κινδυνολογείς ασύστολα, αλλά όσο ύδωρ και να έδωσες στην Μέρκελ ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.

Μας Λες ότι… «Το ΠΑΣΟΚ θέλει συγκυβέρνηση. Και θέλει συγκυβέρνηση για να σωθεί το ίδιο, όχι για να σωθεί η χώρα. Εγώ θέλω εθνική συνεννόηση. Συνεννόηση με όλους που είναι αναγκαία. Οποιοδήποτε και αν είναι το αποτέλεσμα, εγώ θα θελήσω να αγκαλιάσω το σύνολο του κόσμου». Ποιους όλους ρε ψευτοπατριώτη; Tους Αλαφουζομπόμπολες που συντρώγεις τακτικά;

Επίσης επανέλαβε ότι η ΝΔ από την στιγμή που θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας προχωρήσει στην σύσταση της εξεταστικής επιτροπής, προκειμένου να πληροφορηθεί η κοινή γνώμη γιατί οδηγήθηκε η χώρα στο ΔΝΤ και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Πρέπει όμως να καθίσεις και εσύ που ολοκλήρωσες το ξεπούλημα με το μνημόνιο 2 κατόπιν εντολών και υποσχέσεων για πρωθυπουργία σου από την ναζιστοΜέρκελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...