Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Έχουν τόσα πολλά εκατομμύρια οι κλέφτες που ξέχασαν να δηλώσουν το ένα

Νέα τροπή με ανεξέλεγκτες διαστάσεις και ισως νομικές συνέπειες για το κλεφτοζεύγος Μπακογιάννη – Κούβελου λαμβάνει η υπόθεση με το έμβασμα του ενός εκατομμυρίου δολαρίων προς το εξωτερικό, καθώς ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των ορκωτών ελεγκτών στο πόθεν έσχες της Ντόρας και του Κούβελου και έβγαλε «λαβράκι»...Αποδείχθηκε ότι ο Κούβελος δεν είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες του την ρευστοποίηση των μετοχών που είχε στις ΗΠΑ (αξκίας 1 εκατ. δολ.) που χρησιμοποιήθηκε για αγορά μεριδίου σε πλοίο. Tο ποσό λέει ότι δεν δηλώθηκε εκ παραδρομής στην κοινή φορολογική δήλωση που υπέβαλε με τη σύζυγο του και προέρχεται από ρευστοποίηση μετοχών του στις ΗΠΑ για συμμετοχή στη ναυπήγηση πλοίου. Ισχυρίσθηκε ότι το έκανε εκ παραδρομής και ότι πρόκειται για λογαριασμό που χρησιμοποιεί ως συνδικαιούχος ο γιος του που σπουδάζει στην Αγγλία. Η Επιτροπή, στην οποία μετέχουν και ορκωτοί λογιστές, εξέτασε τις εξηγήσεις του κ. Κουβέλου και έκρινε ότι τίθεται θέμα εφαρμογής του άρθρου 3 του νόμου 3213 του 2003. Τι σημαίνει αυτό; Ότι έχουμε θέμα ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες και πολύ πιθανόν η υπόθεση να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών!

Αυτά όμως είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά που έχει αρπάξει από τον καιρό που ήταν δημαρχίνα η Ντορίτα στην Αθήνα .Έβαλε στο χέρι ένα μεγάλο αριθμό από τα διατηρητέα του ιστορικού κέντρου. .Εκεί ήταν το χοντρό φαγοπότι από το Μητσοτακέικο, και το αποτελείωσε ο έτερος βουτηχτής Αβραμόπουλος.

Σε ότι αφορά τον κύριο Κουβελο δηλώνει επιχειρηματίας .

Σε τι ακριβώς επιχειρεί; Πλοιοκττης και εφοπλιστής, βιομήχανος, μπορος, πάροχος υπηρεσιών. Διαθέτει και άλλα πλοία; Ποιες οι εταιρίες του; Πόσες offshore έχει και πόσα εκατομμύρια διαχειρίζεται για να ξεχάσει το ένα .Πόσα είχε πριν παντρευτεί την Ντόρα ; Οι κακές γλώσσες λένε ότι ήταν σχεδόν άφραγκος .Διαχειρίζεται τα κλεμμένα του μητσοτακέικου; Το ένα εκατομμύριο σε μετοχές στις ΗΠΑ, σαν μετανάστης τις απόκτησε; Με ποιου πλάτες διέλυσε όλους τους εκτελωνιστές της Θεσσαλονίκης και τους άρπαξε τις δουλειές;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...