Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Βελόπουλε… είσαι συνένοχος και συμμέτοχος στο έγκλημα. Τον Λαμπάκη πάντως δεν τον έβαλε …αντιπεριφερειάρχη .


Τεράστια ερωτήματα ανακύπτουν για τις σχέσεις Βελοπουλου –Καρατζαφέρη με τους αρχιτοκογλύφους. Καθημερινά έρχονται και νέες αποκαλύψεις για το ανίερο ..πολύγωνο. Εμείς θα θέσουμε τα εξής .
Γνώριζες ως όφειλες Βελόπουλε καθότι βουλευτής Θεσσαλονίκης και θαμών πολλών “καταστημάτων” της πόλης, ότι υπάρχει τοκογλυφικό κύκλωμα; Γνώριζες ότι αυτοκτόνησε ο εστιάτωρ ΜΑΡΙΟΛΗΣ και γιατί; Έψαξες ως όφειλες το ποιον του αρχιτοκογλύφου και υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη σου; Δεν ξέρεις ότι στην πολιτική βασικός κανόνας είναι με ποιον κάνεις παρέα; Ήξερες το ποιόν του ΛΑΜΠΑΚΗ και κάθε ΛΑΜΠΑΚΗ;
Δεν θα θέσουμε πιο πολλά αλλά εάν δεν μπορείς να απαντήσεις ,η τα αγνοούσες πρέπει να πας σήμερα στο σπίτι σου οικιοθελώς διότι είσαι ανάξιος-ανίκανος για να είσαι βουλευτής .Δεν μπορεί αυτοί οι κύριοι να έχουν σε τοκογλυφική ομηρία την μισή Θεσσαλονίκη και εσύ να το… αγνοείς. Στο λέμε ευθέως.
ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ .

Από το ζούγκλα gr. Πλήρως ενημερωμένοι εμφανίζονται να ήταν, σύμφωνα με τα όσα επικαλείται μάρτυρας, οι συνεργάτες του βουλευτή του Λ.Α.Ο.Σ. Κυριάκου Βελόπουλου σχετικά με το «ποιόν» του κ. Καραμπέρη και τις δραστηριότητές του.
Ισχυρίζεται ότι παραμονές των περιφεριακών εκλογών, είχε επισκεφθεί το γραφείο του κ. Βελόπουλου και είχε ενημερώσει τους συνεργάτες του σχετικά με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας.
«Μπαίνω μέσα στο γραφείο του κ. Βελόπουλου και βλέπω δεξιά μια μεγάλη αφίσα του κ. Καραμπέρη. Τους λέω γνωρίζετε ποιος είναι αυτός; Τους είχα ενημερώσει αλλά δεν έγινε τίποτα», αναφέρει χαρακτηριστικά. Παράλληλα, δεν έμεινε μόνο εκεί. Πριν από ένα μήνα περίπου, ήρθε στην Αθήνα και προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιον από το Λ.Α.Ο.Σ. και να του εξηγήσει τι ακριβώς γίνεται στη Βόρεια Ελλάδα αλλά… εις μάτην.
«Προσπάθησα να βρω κάποιον από το Λ.Α.Ο.Σ. για να τους ενημερώσω τι και ποιος. Γιατί ήξερα ότι το θέμα αυτό θα βγει καθώς προ 11 μηνών πήρα την απόφαση να το καταθέσω. Κανείς από το ΛΑ.Ο.Σ. δεν δεχόταν να με δεχθεί» σημειώνει.
Το Βήμα σήμερα γράφει πως μερικές από τις συναντήσεις του κ. Βελόπουλου με τους Καραμπέρη και Λαμπάκη φέρεται να έχουν γίνει στο κατάστημα του αυτόχειρα επιχειρηματία Μαργιόλη που αυτοκτόνησε πέρυσι το καλοκαίρι, λόγω του ότι εκβιαζόταν από τους τοκογλύφους, και πως στην κατοικία του Δημήτρη Λαμπάκη στην οδό Χαλδίας στην Καλαμαριά ανακάλυψαν και άλλη επίμαχη φωτογραφία όπου εικονίζεται ο προαναφερόμενος επιχειρηματίας μαζί με τον συγκατηγορούμενο του Μάρκο Καραμπέρη να συντρώγουν με τον Κυριάκο Βελόπουλο αλλά και τον αρχηγό του ΛΑΟΣ κ. Γιώργο Καρατζαφέρη. Η φωτογραφία είναι φυσικά πριν αυτοκτονήσει ο εκβιαζόμενος ιδιοκτήτης του εστιατορίου. Σε άλλη Φώτο ο Βελόπουλος χαμογελαστός εικονίζεται να έχει θερμή – και ιδιαιτέρως οικεία μάλιστα – χειραψία και με τον 53χρονο Δημήτρη Λαμπάκη, τον αρχηγό δηλαδή της μίας από τις τέσσερις διασυνδεόμενες εγκληματικές οργανώσεις που εξαρθρώθηκαν τις τελευταίες ημέρες!
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες συναντήσεις των κατηγορουμένων ως αρχιτοκογλύφων με στελέχη του ΛΑΟΣ είχαν γίνει στην Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 2010 λίγες ώρες πριν ο κ. Βελόπουλος αναγγείλει την στήριξη του στον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας για την θέση του περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...