Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

«Άνθρωπο» του Μητσοτάκη διόρισε ο ….Βορίδης


Ξέρεται ποιος διορίστηκε από τον ΜητσοΜάκη Βορίδη ως επικεφαλής των "Υποδομών Κρήτης Α.Ε."; Ο κύριος Μανούσος Ντουκάκης - άλλοτε πανελίστας του Αυτιά και υποψήφιος του ΛΑΟΣ στις τελευταίες εκλογές .Πρόκειται για τον τύπο που είχε ανακοινώσει μέσω του Alter ότι θα στηρίξει για περιφερειάρχη Κρήτης ο Καρατζαφέρης και μετά το κράξιμο που έφαγε, δείτε εδώ Εκπρόσωπος της ΝΤΟΡΑΣ, ο... υποψήφιος του ΛΑ.Ο.Σ στην ΚΡΗΤΗ αναγκάστηκε να το πάρει πίσω αφήνοντας την περιφέρεια Κρήτης χωρίς υποψήφιο , αφού πρόκειται για τον λογιστή του μητσοτακεικου, με ότι αυτό συνεπάγεται. Μάλιστα στις προηγούμενες εκλογές κατέβασε την ανιψιά του ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ υποψήφια με τον ΛΑΟΣ στα ΧΑΝΙΑ και στην όντως μεγάλη συγκέντρωση που είχε κάνει σε κέντρο στο… ακρωτήρι παρέλασε όπως ήταν αναμενόμενο για ..ενίσχυση και χαβαλέ, όλο το μητσοτακικό στοιχείο.
Ο τύπος δε είναι τόσο γραφικός που μαζί με τον Κώστα Αναστασόπουλο και Γιώργο Ρούσσο που είναι από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ και πρώην υποψήφιοι βουλευτές του, ήθελαν να στήσουν εταιρία ρουφιάνων Όπως μπορείτε να δείτε στα έγγραφα στο πόστ Προτίθετο να συστήσουν εταιρία ρουφιάνων;

Και μετά φωνάζουν πως λέμε τον Βορίδη ….Μητσοτακικό. Αφού φροντίζει να μας επιβεβαιώνει με τις πράξεις του.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ (ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΣ)
ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;
Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

toErwthmatologio είπε...

Δυγχαρητήρια στον ''σοβαρότατο'' Βορίδη. Αυτόν που τον εκτιμούν όλοι μέσα στην βουλή. Αυτόν που αγαπάει την Ελλάδα,ποιο πολύ και από τον Άδωνη.Αυτόν με το καθαρό ''Ελληνικό μέτωπο''.Αυτόν που κατάφερε να πουλήσει ΜΟΝΟ για 31.000.000 εκατομμύρια ευρώ 4 AIRBUS,πραγματικής τετραπλάσιας αξίας,αυτόν που θα μας ''σώσει'',αυτόν που θα φθάσει το τσεκούρι,συγγνώμη ,το μαχαίρι ήθελα να πω,στο κόκκαλο,αυτόν τον επαναστάτη του κολεγίου,τον Υπουργό μας(γαμώ τα υπουργεία μου)αυτόν τον Ελληναρά,αξιοκράτη,πανέξυπνο τεχνοκράτη,στενό συνεργάτη του παραμορφωμένου μεγαλειότατου αρχηγού, ηγέτη και αυριανού Πρωθυπουργού πανοσιολογιοτάτου Καρατζαφέρη μεγαλοπρεπή,
ομοτράπεζου του Καραμπέρη,καρατσεκαρισμένα καρακιτσαριά....δεν αντέχω άλλο να συνεχίσω γιατί με πιάσανε τα κλάματα από την συγκίνηση!!!!!!Άντε και εις ανώτερα.Μετά βάλε και τον Γιοσμά, επιστημονικό ,συνεργάτη,αρμόδιο για την αντικατάσταση των ΤΑΧΙ, με κάρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗς ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΧΩΡΙς ΧΡΉΜΑ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ, ΜΑΝΟΥΣΟ ΝΤΟΥΚΑΚΗ.

eforiakos είπε...

Άντε Μανούσο σου εύχομαι να γίνεις και Υπουργός Οικονομικών

Ανώνυμος είπε...

το ιχνος γραφει μαλακιες.Ντουκακης δεν παιζει,Τελεια και παυλα.

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει η αναγγελια στο εθνος ρε κοπανε

Ixnos είπε...

το ixnos δεν γράφει ποτέ μαλακίες εσύ είσαι ο μαλάκας που νομίζεις οτι κάτι κάνεις με το να μπαίνεις για να ...βρίζεις.Εαν έχεις να πείς τίποτα για την ταμπακιέρα...Μανούσος γράψε το .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...