Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Μόνο για το… μουνί της μάνας τους δεν τους είπαν.



Τα άκουσαν για τα καλά οι Στυλιανίδης υπουργός παιδείας την εποχή της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου και Βρούτσης ανερχόμενο πουλέν της δεξιάς κατά την παρουσία τους στο νησί της Νάξου.
Νόμιζαν ότι μπορούν να αλωνίζουν όπως κάνανε οι πολιτευτές τις προηγούμενες δεκαετίες. Όμως οι καιροί άλλαξαν και αυτοί που έσπερναν φτώχεια, δυστυχία και καταστροφή ήρθε η ώρα να θερίσουν την οργή και το μίσος του κόσμου. Η ανακοινωμένη για το Σάββατο συνάντηση με τον δήμαρχο έγινε αιφνιδιαστικά παρασκευή το μεσημέρι στις 2.00 αλλά η ετοιμότητα κάποιων κατοίκων του νησιού έδωσε έναν τόνο της παραδοσιακής κυκλαδίτικης φιλοξενίας. Οι κάτοικοι τους υποδέχθηκαν με βρισιές και ειρωνικά χειροκροτήματα, και οι πολιτικοί αιφνιδιασμένοι, από το άγριο κράξιμο και την πολιορκία του δημαρχείου επί 2 ώρες ανάγκασαν τους μπάτσους συνοδούς να καταστρώνουν διάφορα σχέδια για την φυγάδευση των "επισκεπτών" προς άγνωστη κατεύθυνση αφού, δυστυχώς, το δημαρχείο έχει πέντε!!! εξόδους (προφανώς είχαν προνοήσει πώς να την... κάνουν). Χαρακτηρισμοί όπως "καθίκια", "αλήτες", "πουλημένοι", "τομάρια", "γαμημένοι" και άλλα τέτοια που...μόνο άθλιοι πολιτικοί έχουν απολαύσει, μαζί με φράσεις λατρείας που δείχνουν την αμέριστη συμπαράσταση των πολιτών στον αγώνα που κάνει η κυβέρνηση για να σώσει χρεοκοπημένες τράπεζες και τα κέρδη τοκογλύφων σε βάρος της ζωής των πολιτών, ήχησαν γλυκαίνοντας τον αέρα.
Χαρακτηριστικό σύνθημα συμπαράστασης ήταν το "έλα να ζήσεις εσύ ρε πούστη με πεντακόσια ευρώ",

Το καλύτερο είναι που έκαναν καταγγελία εναντίον των 9 που έκραξαν τους άθλιους ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Νάξου κ. Στρατούρης, η Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου κ. Καπινιάρη Σοφία και ο πρόεδρος των Ενοικιαζόμενων δωματίων κ. Γ. Κάβουρας λέγοντας πως ….Εννέα άτομα καταδικάζουν μόνιμα μια ολόκληρη τοπική κοινωνία. « Δηλαδή αυτοί οι 9 ξεπούλησαν την χώρα κύριοι αρχιμαλάκες ».και συνέχισαν πως ….τα ίδια 9 άτομα, που ακύρωσαν με τις αντιδράσεις τους στο παρελθόν σημαντικά αναπτυξιακά έργα της Νάξου π.χ απώλεια 17 εκ. ευρώ για τη κατασκευή του κεντρικού λιμανιού της Νάξου καθώς και του λιμανιού του Απόλλωνα, «πολύ δύναμη έχουν ρε παιδί μου» συνεχίζουν με τη συμπεριφορά τους να συκοφαντούν το νησί μας και να υπονομεύουν το μέλλον του. οι εννέα δεν εκφράζουν την κοινωνία της Νάξου. Δεν έχουν καμία σχέση με τον τόπο μας. Υπηρετούν μόνο τα μικροκομματικά τους συμφέροντα και ιδιοτελείς σκοπιμότητες.

Η τοπική κοινωνία αυτή τη φορά δεν πρόκειται να μείνει αδρανής στις υβριστικές, καταστροφικές για το νησί και συκοφαντικές επιθέσεις των εννέα προβοκατόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...