Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Περίπτερο, η το Μακεδονία παλλάς νοίκιασε ο Δασκαλαντωνακης;


Την εξασφάλιση της χαριστικής λειτουργίας του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς» αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, στη συνεδρίασή του την Πέμπτη.

Οι όροι που θα ισχύουν είναι οι εξής:

Η διάρκεια της ιδιότυπης σύμβασης παραχώρησης της χρήσης του ξενοδοχείου θα αρχίζει την 14η Ιανουαρίου 2012 και θα λήγει την 31η Οκτωβρίου 2012.

Το Ίδρυμα θα διατηρεί το δικαίωμα, όπως με μονομερή δήλωσή του παρατείνει τη διάρκεια μέχρι 3 κατ' ανώτατο όριο μήνες, υπό την προϋπόθεση ότι η περί παρατάσεως δήλωση περιέλθει στην αντισυμβαλλομένη εταιρεία, το αργότερο μέχρι 31ης Μαΐου 2012.

Το αντάλλαγμα, που οφείλεται στο Ίδρυμα για τη συνέχιση της εκμετάλλευσης, ορίζεται στο ιλιγγιώδες ποσό των 5.000 ευρώ ανά μήνα. Με το τέλος της περιόδου, η αντισυμβαλλομένη εταιρεία θα καταβάλει στο Ίδρυμα πέραν του άνω ποσού και τα τυχόν καθαρά κέρδη προ τόκων και αποσβέσεων από την εκμετάλλευση του ξενοδοχείου. Το Ίδρυμα θα έχει δικαίωμα πρόσβασης και ελέγχου στα βιβλία και στοιχεία της εταιρείας για τον έλεγχο των αποτελεσμάτων της χρήσης.

Η εταιρεία θα παραδώσει στο Ίδρυμα εξασφάλιση της συνέχισης της λειτουργίας σε πρώτη ζήτηση, ύψους 100.000 ευρώ, ως εξασφάλιση της καλής εκτέλεσης των όρων του συμφωνητικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...