Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Εδώ καράβια χάνονται, και τα… μουνιά χτενίζονται.


Την ώρα που ο ανεκδιήγητος Μπουμπούκος - Γεωργιάδης, παλεύει με τις οξείες και τις περισπωμένες, κατεβάζοντας τις «μονοτονικές» επιγραφές στο υπουργείο του, ο συνάδελφός του στο κόμμα Κώστας Κιλτίδης τον κατακεραυνώνει, χαρακτηρίζοντάς τον αδαή, και αναμένεται να προκαλέσει τον πόλεμο των… άστρων μέσα στο αποκόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη. Άλλωστε, ο Μπουμπουκος ευκαιρία ψάχνει για να γκαρίζει και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, σιγά μην αφήσει τον Κώστα Κιλτίδη να ρίξει τους τόνους του στον… κάλαθο των αχρήστων και τον ίδιο στον Καιάδα ως αδαή.

Από τα πρακτικά της Βουλής, (Τρίτη 13/12/2001) και ειναι αφιερωμένο στον βρακοφύλακα της Μπουμπούκας, που είναι έτοιμη να δώσει τα… υποδήματα ανά χείρας.

Κώστας Κιλτίδης:… «Άλλου είδους οι τομές που έγιναν όσον αφορά το μονοτονικό, το οποίο δεν γνωρίζουν οι αδαείς οι οποίοι ομιλούν περί των τόνων, ότι οι τόνοι ουδέποτε υπήρξαν στη γλώσσα την κυρίαρχη την ελληνική, αλλά προστέθηκαν εκ των υστέρων, όταν δεν ήταν η ευφωνία τέτοια κατά την εκφώνηση της γλώσσας και ήταν νεωτεριστικό φαινόμενο ο τόνος και ορθώς καταργήθηκε, και άλλο αυτό το οποίο επιχειρείτε τώρα…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...