Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Εδώ ξεπούλησαν ολόκληρη την χώρα, η ..καμένη γη θα τους ενδιέφερε;


Μία μαρτυρία – «φωτιά» που αποδεικνύει, ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και παρακρατικοί μηχανισμοί της γείτονας χώρας έκαιγαν τα ελληνικά δάση επί χρόνια, φέρνει στο «φως» το newsbomb.

Ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Ανδριανός Γκουρμπάτσης ήταν αυτόπτης μάρτυρας εμπρησμού στη Χίο το 1998, δηλαδή μετά την περίοδο 1995-1997, στην οποία αναφέρθηκε ο τέως Τούρκος πρωθυπουργός Μεσούτ Γιλμάζ, πριν ανασκευάσει κακήν κακώς.

« Όταν βρέθηκε στη Χίο, σε μία από τις περιπολίες του στο Β.Δ. τμήμα του νησιού, είδε με τα μάτια του αγνώστους να προκαλούν εμπρησμό με ρήψη φωτοβολίδας. «Είδα με τα κυάλια μου δύο ή τρεις άνδρες να επιβαίνουν σε ένα φουσκωτό, το οποίο πλησίασε τις ακτές. Ξαφνικά εκτόξευσαν μία φωτοβολίδα με αλεξίπτωτο, προκαλώντας πυρκαγιά. Αμέσως ενημέρωσα το λιμενικό, που καταδίωξε το φουσκωτό, το οποίο εισήλθε στα τουρκικά χωρικά ύδατα!. Δεν κατάφερε να διακρίνει κάποιο χαρακτηριστικό του σκάφους (σημαία κ.α.) ή των επιβαινόντων, που θα οδηγούσε στην ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Ωστόσο, είναι πεπεισμένος, ότι επρόκειτο για Τούρκους: Τρανή απόδειξη αποτελεί το γεγονός, ότι για να ξεφύγουν από το λιμενικό, μπήκαν στην Τουρκία».

Στην ίδια γραμμή και ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ - από τον Οκτώβριο του 1993 έως τον Ιανουάριο του 1996- ναύαρχος ε.α κ. Λεωνίδας Βασιλικόπουλος,


Ναι ξέραμε για τους τούρκους εμπρηστές.

«Πράγματι την περίοδο 1993-1996 υπήρχαν ορισμένες πληροφορίες για εμπλοκή Τούρκων πρακτόρων ή άλλων ατόμων σε εκδήλωση πυρκαγιών αλλά μόνο σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Είχαμε σχετικές πληροφορίες από πράκτορες μας σε τουρκικό έδαφος ενώ υπήρχαν πολλές σχετικές ενδείξεις και από την διερεύνηση των πυρκαγιών. Είχαμε μάλιστα ειδοποιήσει σχετικά όλα τα συναρμόδια υπουργεία που ασχολούνται με τις δασικές πυρκαγιές. Όμως ποτέ δεν υπήρξαν απτές αποδείξεις».

Tην πάτησαν άγρια οι τουρκαλάδες. Εάν γνώριζαν πως θα φαλιρίσουμε τόσο σύντομα, και υπάρχει περίπτωση να γίνουν δικά τους μέσω των χρεών στους τοκογλύφους , δεν θα τα έκαιγαν. Όμως νόμιζαν πως ….θα προλάβουν να …..αναδασωθούν.

Στην Ελλάδα του μνημονίου, της δοτής και διορισμένης από τους τοκογλύφους κυβέρνησης, των χιλιάδων καθημερινών νεοανέργων, των κάδων και των συσσιτίων, των χιλιάδων νέων λουκέτων, της νέας μετανάστευσης, εμείς συζητάμε για τους πριν 15 χρόνια τούρκους εμπρηστές ,και τον… Εφραιμ.

Αυτοί είναι οι Τούρκοι που έβαζαν τις φωτιές στην Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...