Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Γιατί ..βιάζονται να συλλάβουν τον Εφραίμ ; Τι φοβούνται;


Μια "ανάσα" από τον ηγούμενο Εφραιμ είναι πλέον η αστυνομία που όπως φαίνεται δε θα περιμένει καν την αυριανή ημέρα για να κινηθεί για την σύλληψη του κι όπως προβλέπει ο νόμος, θα το κάνει άμεσα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες

του seleo.gr ήδη κλιμάκιο ανδρών της αστυνομικής διεύθυνσης Χαλκιδικής αναχώρησε για το Α.Ορος κι από εκεί για την Ι.Μ Βατοπεδίου, για να συλλάβουν τον ηγούμενο της, και πριν τα ξημερώματα με σκάφος του Λιμενικού να επιστρέψουν στη Χαλκιδική, και από εκεί να τον οδηγήσουν στη φυλακή

Ο πρωθυπουργεύων του ΛΑΟΣ που είχε διεξοδική συζήτηση με τον ηγούμενο Εφραίμ για όλα τα θέματα που αφορούν τη μοναστική αδελφότητα, μεταξύ των οποίων και αυτό της διαφοράς μεταξύ της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου και της Πολιτείας, σε δηλώσεις του στη Voria.gr όταν επισκέφτηκε τον Εφραιμ τόνισε ότι «στους χαλεπούς καιρούς που διάγουμε δεν υπάρχει η πολυτέλεια για τέτοιου είδους διαμάχες. Η διαφορά μεταξύ Πολιτείας και Μονής πρέπει να επιλυθεί με διάλογο, για την αναζήτηση μιας συμβιβαστικής λύσης μεταξύ των δύο πλευρών, μακριά και έξω από τις αίθουσες των δικαστηρίων».

Τώρα κάνει την πάπια και τον χώνει φυλακή. Βλέπεις τα..αργύρια πούλησαν και τον Χριστό, και στην περίπτωση του, είναι πολλά αυτά που αρπάζει από τους τοκογλύφους για το ξεπούλημα της χώρας.

1 σχόλιο:

toErwthmatologio είπε...

Αυτός ο άνθρωπος μιλούσε για ''Ρήξη και ανατροπή''.Ο παντελονάκιας.Είμαι σίγουρος πως, αν δεν τον έκριναν προφυλακιστέο τον Εφραίμ,θα φώναζε γιατί δεν τον φυλάκισαν!!Στρεψόδικος!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...