Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Έβγαλαν και τον…. Σταθόπουλο? να μιλήσει για το …βατοπεδι


Τον υπουργό δικαιοσύνης του Σημίτη, πιστό φίλο των Γερμανών, τον υπουργό και επί των πυρκαγιών που όπως αποκάλυψε ο Γιλμαζ έβαζαν ομοεθνείς του, τον άνθρωπο που συνηγορεί υπέρ αποκαθήλωσης των εικόνων του Χριστού από τα δικαστήρια,
που πρωτοστατεί στην χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες εισβολείς, που απάλειψε το θρήσκευμα από τις ταυτότητες θεωρώντας τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο «μάστιγα του Θεού», που χλευάζει την δημοκρατική Αρχή της Πλειοψηφίας, Της S
iemens, των υποβρυχίων, των ναυπηγείων, του χρηματιστηρίου, τον άνθρωπο που δεν άκουσε τίποτα για τις βαλίτσες των Γερμανών. Για τις ληστρικές συμβάσεις. Για τα εγκλήματα που σήμερα ρημάζουν τον Ελληνικό λαό, ο συνεργάτης του Μαντέλη, του Τσουκάτου, του Τσοχατζόπουλου! Επιστράτευσα ξεδιάντροπα για να προπαγανδίσει την φυλάκιση του Εφραίμ! Ναι, μιλά για το μεγαλύτερο σκάνδαλο, ο άνθρωπος που το όνομα του είναι συνώνυμο της λέξις σκάνδαλο.

Το εάν είναι σκάνδαλο εμείς το έχουμε πει από πολύ παλιά. Δεν το δημιούργησε όμως μόνος του ο Εφραιμ, αλλά όλος ο πολιτικός κόσμος. Άλλοι με την συμμετοχή τους, και άλλοι με την… σιωπή τους.

Καλά θα έκανε λοιπόν η αδέκαστη και ανεξάρτητη δικαιοσύνη να είχε τσουβαλιάσει πρώτα τα πολιτικά πρόσωπα για παραδειγματισμό, και μετά να συλλάμβανε και τον ….συμμετέχοντα μοναχό.

Να προσέξουν μόνο διότι ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου αφού στα βυζαντινά χρυσόβουλα που θέλουν να ακυρώσουν μερικοί ανθέλληνες και καραπροδότες στηρίζεται η κτήση της μισής Μακεδονίας και Θράκης.

Όλες σχεδόν οι διεκδικήσεις των μοναχών του Αγ.Όρους βασίζονται στα περίφημα "χρυσόβουλα" (όπως αυτό της εικόνας) τα οποία αποτελούν επίσημο δημόσιο έγγραφο της Βυζαντινής αυτοκρατορίας που έφερε χρυσή σφραγίδα με την οποία αναφέρονταν ο Αυτοκράτορας με ερυθρό μελάνι δια της λέξεως «λόγος» (της Βασιλείας μου), το όνομα του μήνα, τον αριθμό του έτους της Ινδικτιώνας και τον τελευταίο αριθμό της χρονολογίας.

Το αποδεικτικό της γνησιότητάς τους είναι η εξαρτημένη χρυσή σφραγίδα. Το σύγχρονο Ελληνικό κράτος αναγνωρίζει έως και σήμερα αυτά τα χρυσόβουλα ως δημόσια έγγραφα.

Εκτός εάν αυτό τελικά θέλουν .Την καντονοποίηση της χώρας μέσω της ακύρωσης τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο σταθο.....ς και το καθε κοπροειδες του συναφιου του, τη δουλεια τους κανουν. οπως ο εφιαλτης και τοσοι ανθελληνες ανα τους αιωνες.Εμεις που κοιμομαστε τον υπνο τον μακαριο ποτε θα σηκωθουμε να τους ριξουμε στον καιαδα στην κολαση.

Ανώνυμος είπε...

αφού ο Πούτιν στηρίζει Εφραίμ , γιατί δεν αναγνωρίζει και τα δικαιώματα κυριότητας του Βατοπαιδίου στην Κόκκινη Πλατεία?
Προφανώς γιατί θα τον κυνηγάν οι Ρώσσοι με τις λεμονόκουπες άμα τους μιλήσει για χρυσόβουλα?
ή μήπως του τόκανε θέμα ο Εφραίμης κατά την κονόμα με την λεγόμενη ιερή ζώνη?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...