Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ο Ραϊχεν Μπαχ θέλει να από..διαλύσει την …εναπομείνασα …μαρίδα .


Το επόμενο «χτύπημα» λένε που ετοιμάζουν οι ελεγκτικές αρχές αφορά όσους «σήκωσαν» τις καταθέσεις τους από τις ελληνικές τράπεζες και τις μετέφεραν στο...εξωτερικό. Έτσι αναμένεται να μπουν «Χειροπέδες» και για «μαύρο» χρήμα στην Ελβετία, αφού έχοντας σκοπό να διαλύσει και τους εναπομείναντες επιχειρηματίες ο Γκαουλάϊτερ Ράιχενμπαχ ζήτησε Άμεσα αποτελέσματα εδώ και τώρα για τη φοροδιαφυγή .Με απανωτά δημοσιεύματα πατρονάρουν οι παλιοφυλλαδες τις όποιες νέες συλλήψεις γίνονται, σπέρνοντας τον Φόβο και τον τρόμο ανά την επικράτεια σε όσους χρωστούν στην Εφορία λόγω της εντατικής προσπάθειας της Οικονομικής Αστυνομίας να οδηγεί στο Αυτόφωρο κάθε μέρα και από έναν φοροφυγά, διασύροντας και διαπομπεύοντας το όνομά του. «Πολλοί από αυτούς τους επιχειρηματίες πλέον κοιμούνται σε άλλα σπίτια για να μη συλληφθούν», εξηγεί κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου όταν ερωτάται σχετικά. Την περασμένη Τετάρτη το μεσημέρι διέρρευσε η πληροφορία ότι επίκειται η σύλληψη τριών επιχειρηματιών που οφείλουν στην Εφορία μεγάλα ποσά λόγω μη απόδοσης ΦΠΑ. Οι δύο από αυτούς μάλιστα προέρχονται από τον χώρο του έτοιμου ενδύματος. Την επομένη το πρωί έγινε γνωστό ότι ένας εκ των τριών νοίκιασε ιδιωτικό αεροπλάνο και έφυγε από τη χώρα για να αποφύγει τη σύλληψη και τον διασυρμό.

Όλα βεβαίως συμβαίνουν αφού δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος για να κρύψουν τα μαύρα χρήματα οι πάσης φύσεως πολιτικοί σε υπεράκτιες efshorre.

Εμείς θα συμφωνούσαμε με το όψιμο ενδιαφέρον των διωκτών της ..αιωνίας φοροδιαφυγής με μία προϋπόθεση .Να δούμε έστω μία φορά, να συλλαμβάνεται και να φυλακίζεται ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ κλεφταράς του δημοσίου χρήματος. Και μην μας πουν ότι δεν υπάρχουν, η έχουν ασυλία. Το κράτος άμα θέλει να τιμωρήσει, βρίσκει τον ..τρόπο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...