Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Βγάζουν την μάσκα του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ


Μια νέα αποκάλυψη εμπιστευτικού εγγράφου των WikiLeaks αναμένεται να φέρει αναστάτωση στον πολιτικό κόσμο της χώρας. Ήρθε στη δημοσιότητα εμπιστευτικό έγγραφο με ημερομηνία 28/09/2009 το οποίο θα παρέμενε απόρρητο μέχρι τις 28/09/2019, δηλαδή για 10 χρόνια!

Στο αποκαλυπτικό εμπιστευτικό έγγραφο των Wikileaks αναφέρεται μία μυστική πολιτική στρατηγική του ΛΑΟΣ και του προέδρου του Γιώργου Καρατζαφέρη η οποία μάλλον θα εκπλήξει πολλούς. Σύμφωνα με το έγγραφο, ο Πρόεδρος (του ΛΑΟΣ) Γιώργος Καρατζαφέρης για χάρη της αυξημένης πολιτικής δύναμης αποφάσισε να απομακρυνθεί από τις προηγούμενες “υπερεθνικές και αντισημιτικές ρητορικές του” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το απόρρητο έγγραφο.

Ο Καρατζαφέρης θέλει να κάνει θετικές κινήσεις προς την εβραϊκή ελληνική κοινότητα, να αυξήσει την επαφή του με Αμερικανούς αξιωματούχους, έχει μειώσει τη σκληρή στάση του απέναντι στους μετανάστες και δεσμεύεται σε αντιρατσιστικές δηλώσεις”.

Το έγγραφο συνεχίζει αναφέροντας ότι ο κύριος Καρατζαφέρης έχει ως “τελικό στόχο” (ultimate goal) την “ένωση του ΛΑΟΣ με τη ΝΔ σε μία ευρεία κεντροδεξιά συμμαχία” και θα συνεχίσει να πιέζει τους βουλευτές της ΝΔ προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η αποκάλυψη είναι του XrimaNews.gr

(Σημείωση: στο πάνω μέρος του εγγράφου φαίνεται το DECL (Declassified): 2019/09/28, δηλαδή το έγγραφο κανονικά θα αποχαρακτηριζόταν από απόρρητο σε δέκα χρόνια).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ. Ο ΛΑ.Ο.Σ ΘΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...